Design by Club Med

Design by Club Med

Design is een belangrijk element om in onze Resorts een comfortabele vakantieomgeving te creëren. Vele Resorts werden ontworpen en ingericht door toptalenten in de designwereld, die unieke en originele concepten hebben ontwikkeld, speciaal voor Club Med.

La Plantation d'Albion, Mauritius

"We creëerden een atmosfeer die typerend is voor Mauritius, waarbij gespeeld werd met de multiculturele invloeden van het eiland. We wilden te "trendy" design vermijden door te kiezen voor een hedendaagse sfeer die blaakt van de tradities van Mauritius. We hebben getracht om het rustige levensritme en de prachtige omgeving de nodige ruimte te geven om zo een ruimte met de nodige gesophisticeerdheid te scheppen." Marc Hertrich en Nicolas Adnet

Club Med 2 Cruises

Het onmiskenbaar artistieke oog van de getalenteerde interieurarchitecte Sophie Jacqmin is verantwoordelijk voor de volledige herinrichting van het cruiseschip Club Med 2. De cabines, de Club Med Spa by Carita*, de restaurants en de bar zijn allen geïspireerd op de magie van het leven op de oceaangolven. De 11 Suites van het schip verwelkomen u in een warme en kleurrijke sfeer.
*Met toeslag

Bali, Indonesië

" Een tapijt van rode hars versterkt de natuursteen en het hout in de inkomhal. De gemeenschappelijke ruimtes voorzien een waaier aan mogelijkheden afhankelijk van jouw stemming: een lounge om te schuilen voor de hitte van de zon, het theater met koffietafels, sofa's en zachte verlichting, de lounge rond het rustige zwembad met king size bedden verscholen achter paarse sluiers."Marc Hertrich and Nicolas Adnet

Val d'Isère, Frankrijk

Luxe zijn ook de op uw wensen afgestemde service en faciliteiten: individuele transfer, hotelreceptie, snacks en drankjes, champagne vanaf 18.00 uur, met voorrang reserveren voor de restaurants in het naastgelegen Resort 4¿… en in de bergen aparte skiruimte, gehuurd skimateriaal* bij aankomst beschikbaar, zonder wachten.
*Met toeslag

Peisey-Vallandry, Frankrijk

Club Med organiseert voor iedereen geschikte themawandelingen met gespecialiseerde gidsen. In de frisse berglucht kunt u in de praktijk kennismaken met plantkunde en het klimaat: leerzaam en gezond. In Peisey-Vallandry kunt u kennismaken met Nordic Walking.

Chamonix Mont-Blanc, Frankrijk

"Ik heb de sfeer van dit grootse paleis uit de belle epoque goed in me opgenomen en vervolgens een warm en aangenaam interieur gecreëerd in neobarokstijl. Ik heb overvloedig gebruik gemaakt van warme kleuren en contrasterende materialen, zoals zware veloursgordijnen en rondhout, om deze grote ruimten een bewoonde en intieme uitstraling te geven", aldus Jacques Garcia.

Da Balaia, Portugal

De Balaia, in het zuiden van Portugal, inviteert gezinnen, koppels en golfliefhebbers om te komen genieten van de overvloed aan luxe en welzijn. De nieuwe bar aan het zwembad, de lounge en de verschillende zalen van het restaurant met uiteenlopende sferen zijn ontwerpen van Didier Gomez die je uitnodigen om te ontsnappen aan de drukte van het alledaagse leven en te ontspannen met de mensen waar je om geeft.

Clubdorpen 5¿

Onze Resorts met 5¿ verwelkomen u in een wereld van prachtig ingerichte, luxueuze accommodatie en ruime kamers en Suites. Een warme, gezellige sfeer voor een ontspannen verblijf.

Kinderclubs met de natuur als inspiratiebron

Gun uzelf een moment van ontspanning of maak een excursie* op maat wanneer u maar zin heeft. Geniet van een verblijf in een van onze Spa's* in samenwerking met beroemde cosmeticamerken als Carita en Cinq Mondes of beoefen sporten als golf en duiken.

DIRECT BOEKEN

ZOEK CLUBDORP EN PRIJZEN

ZOEKEN OP CRITERIUM

 • Bestemming

 • Kinderopvang

 • Beschikbaarheid

  Vul uw vakantiedata in

 • Activiteiten/sporten

 • Comfortniveau

 • Prijsniveau

  Een Clubdorptype
  zoeken