Resorts met 5 drietanden

Resorts met 5 drietanden

Neem een kijkje op de Luxe Villa website: http://www.clubmed-villas.fr

Bijzondere bestemmingen op exclusieve locaties

Ontdek onze luxe all inclusive Resorts en cruises met de Club Med 2 op de mooiste plekjes ter wereld: de weelderige natuur op Mauritius, het Marokkaanse juweeltje Marrakech le Riad, het turquoise water van de Caribische Zee en de overblijfselen uit de Oudheid rond de Middellandse Zee.

Vormgeving door beroemde designers

Resorts 5¿ bieden niet alleen een luxe accommodatie van met zorg ingerichte, ruime kamers en Suites, maar ook de ongedwongen en karakteristieke sfeer van Club Med. De comfortabel kamers in de luxe all inclusive resorts zijn een geslaagde combinatie van lokale stijl en modern design.

Exclusieve, persoonlijke aandacht en service

Exclusieve, persoonlijke aandacht en service

Tijdens uw verblijf in een van de luxe all inclusive resorts krijgt u persoonlijke aandacht en service: premium transfer, ontbijtservice op de kamer, gastronomisch tafelen, champagne per glas na 18.00 uur…

Bijzondere activiteiten

Bijzondere activiteiten

Gun uzelf een moment van ontspanning in een van de luxe all inclusive resorts, of maak een excursie* op maat wanneer u maar zin heeft. Geniet van een verblijf tijdens de exclusieve vakanties in een van onze Spa's* in samenwerking met beroemde cosmeticamerken als Carita en Cinq Mondes of beoefen sporten als golf en duiken*.

Kies de sfeer die bij u past

Kies de sfeer die bij u past

In de Resorts 5¿ kiest u afhankelijk van uw smaak en humeur voor de gezelligheid van de gemeenschappelijke ruimten of de luxe van exclusieve privacy.

De Club Med 2 heeft een nieuwe look

Onze indrukwekkende vijfmaster is door Sophie Jacqmin volledig opnieuw ingericht. We heten u van harte welkom aan boord voor een reis over de Caribisch en Middellandse Zee.

Ontdek onze Resorts 5T

Gun u zelf een van de exclusieve vakanties in La Plantation d'Albion Club Med op Mauritius, Marrakech le Riad in Marokko of een cruise met het bijzondere zeilschip Club Med 2… bestemmingen in het topsegment waar luxe en ongedwongen gastvrijheid goed samengaan.

DIRECT BOEKEN

ZOEK CLUBDORP EN PRIJZEN

ZOEKEN OP CRITERIUM

 • Bestemming

 • Kinderopvang

 • Beschikbaarheid

  Vul uw vakantiedata in

 • Activiteiten/sporten

 • Comfortniveau

 • Prijsniveau

  Een Clubdorptype
  zoeken