China

Een reis naar China is de gelegenheid om niet alleen een van de oudste beschavingen ter wereld te ontdekken, maar ook uiteenlopende landschappen:
turkooisblauw water en wit zand, voorouderlijke berg en weelderige natuur, rijstvelden en rivieren - China is een land met duizend facetten.
Kies uw verblijf afhankelijk van uw verlangens:
Sanya, Guilin, Yabuli of Dong'Ao Island. En trek erop uit om in China de Club Med-ervaring te beleven. In elk Club Med-dorp kunt u genieten van all-in verblijven en een servicekwaliteit van het topgamma, om van uw vakantie een onvergetelijk moment van luxe te maken.

Guilin

Een majestueuze en goed bewaarde omgeving: de rivier Li, terrasvormige rijstvelden, mysterieuze grotten en bergen. Resort Guilin is omgeven door een park met ongeveer 200 moderne beeldhouwerken van internationale kunstenaars.

Resort Guilin bestaat uit twee hotels met eigentijds design, met ruime kamers (30m2 tot 122 m2).

Activiteiten om te ontspannen, Spa*, tai chi, Art Studio... uw hart ophalen aan sensaties: vliegende trapeze, klimmen, grotten verkennen en boottochtjes op het meer.

vanaf € 748 in plaats van € 880 per persoon*

Guilin

China

Yabuli

In de provincie Heilongjiang, op 195 km van de luchthaven Harbin, ligt Yabuli, het eerste ski-Resort in China. Het ski-team verwelkomt u vol enthousiasme. De omgeving is ideaal voor alle ski-niveaus, 31 km pistes zijn te ontdekken het hart van skigebied 'Sun Mountain'. Voor uw comfort is er een Club Med Spa* by L'OCCITANE beschikbaar. Restaurants Voor liefhebbers van lekker eten. Professionele kinderopvang.

Sanya

Gelegen op het zuidelijkste puntje van het eiland Hainan ligt Sanya, ook wel bekend als "het Hawaï van China". Het heeft een tropisch klimaat, vergelijkbaar met het Caribisch gebied. U vindt hier witte zandstranden langs de glinsterende turquoise wateren van de Zuid-Chinese Zee en prachtige flora en fauna behoren tot de natuurlijke rijkdommen van deze paradijselijke omgeving.

Sportliefhebbers worden verleid door de verschillende sporten op zowel land als zee: zeilen, windsurfen, vliegende trapeze, wandelen en meer.

Als je verlangt naar een ontspannen ik-tijd, is de Club Med Spa by Comfort Zone uw place to be. Je kunt Sanya niet verlaten zonder een bezoek aan de Nanshan Tempel en haar 108-meter hoge standbeeld van Bodhisattva Guanyin.\

Let op: Het zwembad met waterglijbaan van het kinderzwembad is tot nader order niet beschikbaar.

vanaf € 799 in plaats van € 940 per persoon*

Sanya

China

Yabuli

Club Med Yabuli is nu ook in de zomer open! Ontsnap aan de brandende zomerse hitte en adem de frisse berglucht in. Ervaar het authentieke, levendige lokale leven in het noordoosten van China via een breed scala aan sporten en activiteiten, zoals mountainbiken en botanische wandelingen. Haal diep adem en bereid je voor om gezonder te worden.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?