Bahama's

Wie heeft nog nooit gedroomd van een reis naar de Bahama's? Het hele jaar door zon, blauw water, witte zandstranden, maar ook kleuren, kunst en meeslepende muziek. De Bahama's zijn een perfecte bestemming voor een idyllische vakantie. En om uw ervaring in de Bahama's nog opmerkelijker te maken, biedt Club Med u all-in formules aan waarbij de eenvoud van all-in verblijven gecombineerd wordt met het comfort en de dienstverlening van verblijven van het topgamma. U kunt onbeperkt genieten van tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin, van verfijnde gastronomie en van standingvol logies.

Columbus Isle

Columbus zette meer dan vijfhonderd jaar geleden als eerste voet aan wal op de Bahama's. Een eiland met langgerekte, goudgele stranden aan het groenblauwe water van de Caribische Zee. Resort Columbus Isle aan Bonefish Bay is ingericht met kunstvoorwerpen uit verre streken. U kunt hier de rijke onderwaterwereld van de Bahama's verkennen, over het kristalheldere water van de baai glijden of u heerlijk laten masseren* met uitzicht op de oceaan.

*Met toeslag

Een veelzijdige archipel: op de Bahama's geniet u van een all-inclusive vakantie

Sensatie op het turkooise water, een prachtig koraalrif en excursies in de tropische natuur: midden in de Atlantische Oceaan, tussen de 700 eilanden van de archipel, beleeft u de mooiste avonturen op de Bahama's.

Vlieg richting de exotische Bahama's voor uw vakantie

Verdwaal in de mooiste romantische landschappen en reis van eiland naar eiland tijdens uw all-inclusive vakantie naar de Bahama's. Deze archipel is een klein stukje paradijs tussen Florida en Cuba en is populair bij liefhebbers van de zee. Ga lekker zonnen op de Berry Islands en neem een duik ter hoogte van Mamma Rhoda Rock. In dit ondiepe koraalrif leeft een vijftigtal exotische vissen. Beleef meer idyllische momenten op Gold Rock Beach. Midden in het Lucayan National Park reikt de kust tot zover u kunt zien: u bent alleen op de wereld. U komt hier met de boot vanaf het resort Club Med Colombus Isle.

ONTDEK MEER BESTEMMINGEN VAN CLUB MED IN HET CARIBISCH GEBIED

Op ontdekkingstocht op de Bahama's

De eerste ontdekkingsreizigers verwonderden zich al over de natuur. Op het eiland San Salvador treedt u in de voetsporen van Christopher Columbus. Op een tiental minuten van het resort Club Med Colombus Isle staat een kruis om de precieze plek aan te geven waar de beroemde ontdekkingsreiziger in 1492 aan land kwam... De geschiedenis van de Bahama's staat ook geschreven aan het Parliament Square. Tegenover de veelkleurige voorgevels met roze en groen kunt u de Georgische, neoklassieke architectuur van Nassau bewonderen. Op tien minuten van Parliament Square, op Paradise Island, ontdekt u de onderwaterwereld tijdens uw all-inclusive vakantie naar de Bahama's. Marine Habitat is een van de grootste aquaria ter wereld en bevindt zich midden op een groter complex.

ONTDEK EEN ALL-INCLUSIVE VAKANTIE MET CLUB MED

Sensatie en ontdekkingen: u vindt het allemaal tijdens uw vakantie naar de Bahama's

Dompel u verder onder in de stilte van de onderwaterwereld als u de mysteriën van Dean's Blue Hole (blauw gat) ontdekt. Deze enorme verticale put is wel 202 meter diep. Het gevoel van leegte is duizelingwekkend, deze ervaring zal u nog lang bijblijven. Na deze bijzondere ervaring is het tijd voor iets rustigers. Bezoek daarvoor Cat Island. Dit kalme eiland heeft een schitterend en verrassend strand met roze zand, waar u volledig kunt genieten van het romantische landschap!

ONTDEK DE BAHAMA'S MET UW FAMILIE

Bahama's: de bestemming voor pasgetrouwden

Het hele jaar door zon, turquoise wateren, verlaten stranden van wit zand maar ook veel kleuren, kunst en levendige muziek. Columbus is een perfecte bestemming voor een all-inclusive vakantie op de Bahama's.

Resorts die u misschien ook leuk vindt:

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?