Dominicaanse Republiek

De Club Med 2 zal deze winter niet naar de Caraïben varen en zal de transatlantische oversteek weer maken aan het einde van 2021.

Een all-inclusive luxe vakantie in Punta Cana of naar ons nieuwste Resort Michès Playa Esmeralda in de Dominicaanse Republiek, dat is de ideale gelegenheid om alles los te laten en te genieten van een echt moment van ontspanning in het hartje van de Caraïben! Ontdek in Punta Cana of Michès Playa Esmeralda witte zandstranden en turkooisblauw water en geniet van de talrijke activiteiten die Club Med u aanbiedt tijdens uw vakantie in de Dominicaanse Republiek: diepzeeduiken, golf, tennis en zelfs een waaier van acrobatische activiteiten, speciaal voor Club Med bedacht door de teams van Cirque du Soleil! Combineer voor uw reis naar de Dominicaanse Republiek de eenvoud van all-in verblijven met de standing van luxe vakanties. Beleef de Club Med-ervaring in Caraïbische sferen.

Michès Playa Esmeralda

Ontdek Michès, de nieuwe verborgen parel op de Dominicaanse Republiek, uniek gemaakt door de ongerepte schoonheid. Een ster van onze Exclusieve Collection, dit chique en milieuvriendelijke resort, is ontworpen met vier verschillende boetiek-resorts die zorgen voor een unieke getaway met exclusieve services.

Punta Cana

Punta Cana is de ultieme Club Med-ervaring voor een all-inclusive vakantie in de Dominicaanse Republiek. Cocktail bij het zwembad, siësta onder de palmbomen, circus en spelletjes voor de kinderen - absoluut alles wat je zou kunnen wensen om de vakantie van magie te verzekeren.

De complete charme van de Caraïben tijdens uw vakantie naar de Dominicaanse Republiek

Neem tussen de tropische excursies, het kreeft eten op het strand en het ritme van de bachata door ook even de tijd om te ontspannen. Tijdens uw vakantie naar de Dominicaanse Republiek doet u alles waar u zin in heeft.

Uw vakantie naar de Dominicaanse Republiek: de natuur in al haar varianten

Geniet van de weelderige natuur tijdens uw all-inclusive vakantie naar de Dominicaanse Republiek. Van fijne zandstranden tot tropische bossen: dit land heeft gevarieerde en fascinerende landschappen. In het zuidoosten wandelt u door de exotische beplanting van het nationaal park Cotubanamá en bekijkt u de bijzondere zeedieren, zoals zeekoeien en dolfijnen. Op het Isla Saona leeft u net als Robinson Crusoe, met de witte zandstranden omringd door palmbomen. Geniet van het heldere water en rust uit als nooit tevoren. Om het avontuur compleet te maken kunt u te paard door het bos rijden en afkoelen in het zuivere water van de waterval van El Limón, op een hoogte van 50 meter.

ONTDEK EEN FAMILIEVAKANTIE IN DE DOMINICAANSE REPUBLIEK

Dompel u onder in een mix van culturen

Als u tot rust bent gekomen in de natuur loopt u door de voetsporen van de allereerste inwoners en gaat u terug in de tijd in het ecologische park Indigenous Eyes Punta Cana. Met twaalf meren vol helder water is dit een paradijs op aarde.Vervolg uw all-inclusive vakantie en stap aan boord van de Club Med 2 voor een cruise langs de culturele rijkdom van de Dominicaanse Republiek. Bezoek in Santo Domingo de beroemde kathedraal uit de tijd van de conquistadors.Sluit uw all-inclusive vakantie naar de Dominicaanse Republiek af omringd door het ritme van de bachata en de merengue. Deze dansen zijn ontstaan op het eiland en de gemengde klanken ervan zullen u betoveren.

STAP AAN BOORD VAN DE CLUB MED 2

Geniet van al het plezier van de Caraïben tijdens uw vakantie naar de Dominicaanse Republiek

Een all-inclusive vakantie naar de Dominicaanse Republiek betekent ook ontspanning en het ritme van het eiland overnemen. Zwem in het turquoise water van de cenote Hoyo Azul, bezoek het strand van Punta Cana en proef de heerlijke soep gemaakt van bakbananen (sanchoco) of een lekkere kreeft. Als u bent bijgekomen van deze heerlijke maaltijd bezoekt u de golfbaan Corales, waar u op de achtergrond de golven hoort die een paar meter verderop aan land komen.

ALLES INBEGREPEN TIJDENS UW DROOMVAKANTIE

Deze bestemmingen spreken u wellicht ook aan:

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?