Dominicaanse Republiek

Een all-in luxeverblijf in de Dominicaanse Republiek, dat is de ideale gelegenheid om alles los te laten en te genieten van een echt moment van ontspanning in het hartje van de Caraïben!
Ontdek in Punta Cana witte zandstranden en turkooisblauw water en geniet van de talrijke activiteiten die Club Med u aanbiedt tijdens uw verblijf in de Dominicaanse Republiek:
diepzeeduiken, golf, tennis en zelfs een waaier van acrobatische activiteiten, speciaal voor Club Med bedacht door de teams van Cirque du Soleil!
Combineer voor uw reis naar de Dominicaanse Republiek de eenvoud van all-in verblijven met de standing van luxeverblijven. Beleef de Club Med-ervaring.

Punta Cana

Punta Cana is de ultieme Club Med-ervaring voor een all-inclusive vakantie in de Dominicaanse Republiek. Cocktail bij het zwembad, siësta onder de palmbomen, circus en spelletjes voor de kinderen - absoluut alles wat je zou kunnen wensen om de vakantie van magie te verzekeren.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?