Martinique

Droomt u van een reis naar Martinique?
Club Med nodigt u uit om het Dorp Les Boucaniers te ontdekken, gelegen tussen de baai van Arlet en het uiterste puntje van Les Salines, in het zuidwesten van Martinique.
Een vakantie in Martinique, dat is de ideale gelegenheid om alles los te laten en te genieten van een opmerkelijk klimaat en een idyllisch kader!
Het Club Med-dorp Les Boucaniers, met uitzicht op de Diamantrots, is gelegen aan een van de mooiste stranden in de streek.
Club Med biedt u de kans om van uw vakantie in Martinique een onvergetelijk moment te maken dankzij de vele activiteiten waarvan u onbeperkt kunt genieten en dankzij de kwaliteit van de restaurants en het logies.
De Club Med-ervaring staat borg voor all-in verblijven, maar van standing!

Les Boucaniers

Les Boucaniers ligt in het zuidwesten van Martinique, tussen de baai van Arlet en het uiterste puntje van Les Salines en is al sinds 1969 een geliefde bestemming voor wie van mooie natuur en romantiek met de Creoolse slag houdt.

In de schitterende Marinbaai op Martinique liggen de bungalows verscholen in een tropische tuin vlakbij het goudgele zandstrand. In dit Resort op Martinique kunt u tijdens uw vakantie, alleen of samen, alles en nog veel meer beleven, zoals watersporten, schoonheidsbehandelingen in de Club Med Spa*, het strandleven aan de Caribische Zee en heerlijke gerechten uit de Creoolse keuken.