Familievakantie in Frankrijk

Waar gaat de reis naartoe? Resorts om te ontdekken in Frankrijk met het gezin

Duizend-en-één ideeën om op avontuur te gaan met het hele gezin in Frankrijk

Het heldere water van de Middellandse Zee, de bergen van de Vogezen en de golven aan de Atlantische kust: Frankrijk heeft alles voor het hele gezin.

Ontdekkingstochten en culinaire hoogstandjes

Uw familievakantie naar Frankrijk zit boordevol plezier. Vlak bij het resort Club Med La Palmyre Atlantique kunnen liefhebbers van de natuur wilde dieren, nijlpaarden en ongeveer 100 andere diersoorten bewonderen in de La Palmyre Zoo. Op 30 minuten van de resorts Vittel Le Parc en Vittel Golf Ermitage trakteert u uw smaakpapillen op bonbons en chocolade van Delisvosges en andere Lotharingse specialiteiten. En als uw gezin uit echte racers bestaat, kunt u het automuseum van Monaco bezoeken. Op een uur van het resort Opio in de Provence vindt u dit museum voor snelheidsduivels van alle leeftijden!

MEER INFORMATIE OVER DE KINDERCLUBS

Vakantie in Frankrijk: dompel u onder in allerlei belevingen

Op zoek naar snelheid en bijzondere ervaringen? In de Vogezen bent u bij het attractiepark Fraispertuis-City aan het goede adres. Hier staat een dertigtal attracties in Western-stijl. Het avontuur gaat verder in Charente-Maritime: op 25 minuten van het resort La Palmyre Atlantique staat de vuurtoren van Cordouan van waaruit u de zee in een heel nieuw perspectief kunt zien. Ook leuk voor de kleintjes. Uw familievakantie naar Frankrijk is een goede gelegenheid voor jonge liefhebbers van de natuur.

MEER OM TE ONTDEKKEN IN FRANKRIJK

Dit zou u ook kunnen interesseren...

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?