Familievakantie in Griekenland

Waar te verblijven? Geniet van een all-inclusive familie verblijf in Club Med Gregolimano

Gregolimano

Gregolimano is de ideale keuze voor een all-inclusive vakantie aan zee. Met een feestelijke en familiale focus is dit Club Med Resort op het eiland Evia een prachtige oase tussen het strand en de olijfgaarden. Geniet van een droomvakantie - duik eerst het blauwe water van de Egeïsche Zee in of zwaai uzelf af... op de waterski's.

Griekenland: een legendarische familievakantie

Natuur of cultureel erfgoed: Griekenland heeft beide te bieden voor een vakantie met het gezin.

Een mythologisch en historisch avontuur

Griekenland is de ideale bestemming om het gevoel voor avontuur op te wekken. Organiseer een wandeling met de kinderen rond de Meteora en ontdek deze kloosters die de wetten van de tijd en de zwaartekracht trotseren. Als u de weg richting het oosten neemt, richting het prachtige Thessaloniki, reist u eigenlijk in de tijd. Bezoek het archeologisch museum waar honderden voorwerpen uit het oude Griekenland tentoongesteld worden. Geniet ten slotte van de zonsondergang terwijl u met het hele gezin op de muren van de Trigoniou-toren zit.

MEER INFORMATIE OVER DE KINDERCLUBS

Een familievakantie onder de Griekse zon

Griekenland is niet alleen maar een culturele bestemming, er is ook op het gebied van sport en spel genoeg te beleven voor alle leeftijden, zowel op het land als in zee. Maak een uitstapje naar de Noordelijke Sporaden in de Egeïsche Zee. Niets is beter dan een wedstrijdje beachvolleybal met het hele gezin op het strand van het eiland waar de film Mamma Mia! is opgenomen. Als u terug bent in het resort Gregolimano trekt u naar het platteland van Euboea en Gialtra, niet ver daarvandaan, voor een wandeling met de hele familie.

MEER OM TE ONTDEKKEN IN GRIEKENLAND

Dit vind u misschien ook leuk...

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?