Griekenland

Zin in een reis naar Griekenland of naar de Griekse eilanden?
Voor uw vakantie in Griekenland stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor om een unieke ervaring te beleven in het Dorp Gregolimano, gelegen op het eiland Evia aan het azuurblauwe water van de Egeïsche Zee.
Met Club Med kunt u uw vakantie in Griekenland doorbrengen in een eigentijdse designomgeving, met logies in Deluxe bungalows.
U kunt uw dagen vullen met tal van activiteiten:
waterski, wakeboard, tennis en zelfs vliegende trapeze en circusactiviteiten. Allemaal activiteiten waarvan u onbeperkt kunt genieten tijdens de hele duur van uw verblijf.

Gregolimano

Gregolimano op het schiereiland Evia ligt aan het helderblauwe water van de Egeïsche Zee tussen een wit zandstrand en een bergketen. Dit is echt een Europees paradijs. Het heldere blauwe water en het witte zand maken het moeilijk te geloven dat u echt zo dicht bij huis bent. Het hotel en de bungalows van het Resort liggen aan een dennenbos in de vorm van een gezellig Grieks dorpje met witte toegangsbogen aan reeks fleurige straatjes en sfeervolle patio's.

Een aangename omgeving voor waterskiën en tennis voor iedereen. Tussen het sporten door of aan het einde van de dag ontmoeten ouders en kinderen elkaar bij het zwembad of bij de bar om hun ervaringen uit te wisselen.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?