Familievakantie in Italië

Waar gaat de reis naartoe? 3 Resorts om te ontdekken in Italië met het gezin

Geniet optimaal van uw familievakantie naar Italië

Volg het Latijnse ritme door de verschillende landschappen en culturen.

De Italiaanse natuur maakt steeds weer indruk

De Italiaanse landschappen bieden u iedere keer weer een schitterende beleving. Neem in Piëmont de via ferrata naar de Tibetaanse brug van Cesana Claviere, dit is de langste loopbrug ter wereld met een lengte van 478 meter en een hoogte van 30 meter.Als u liever rustig de pittoreske landschappen bekijkt, kiest u voor een fietstocht met de hele familie over het kalme eiland Ortygia, in het historische centrum van de Siciliaanse stad Syracuse.Zet uw ontdekkingstocht over het eiland voort ten zuiden van de Straat van Messina, in Catania, de tweede grootste stad van Sicilië. De regio waar dit de hoofdstad van is, wordt gedomineerd door de grootste vulkaan van Europa, de Etna.Uw volgende stop zijn de prachtige beschermde stranden van Scilla. Dit kleine, charmante stadje aan de Straat van Messina ontleent zijn naam aan een van de beroemdste plekken uit de Odyssee van Homerus. U krijgt zin om nog veel meer te reizen…

NOG MEER ITALIË

Spring in het water tijdens uw familievakantie naar Italië

Ontdek tijdens uw <B>familievakantie naar Italië de verschillende kanten van het leven aan zee, in de buurt van resort Club Med Kamarina, op Sicilië. Vaar met een catamaran over de rustige oceaan tijdens een excursie naar de Eolische eilanden.Voor meer actie met het hele gezin kunt u naar Etnaland, een attractiepark aan de voet van de beroemde vulkaan.Als u liever verder over kalmer water vaart, kunt u naar de Borromeïsche Eilanden. Dit is een kleine, droomachtige archipel midden in het Lago Maggiore, op tweeënhalf uur van resort Club Med Pragelato Vialattea.

WATERSPORTEN BIJ CLUB MED

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?