Italië

Waarom geen reis naar Italië organiseren voor uw volgende vakantie!
Italië, ideaal gelegen op enkele uren van Frankrijk, is een land vol charme waar de gastronomie alle smaakpapillen in vervoering brengt!
Voor uw verblijf in Italië stelt Club Med u voor om een van zijn Italiaanse Resorts te ontdekken, in Sicilië of in Calabrië.
Met hun verfijnde en eigentijdse design bieden de Club Med-Resorts u al het comfort dat u verwacht tijdens een luxevakantie, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op de eenvoud van all-in verblijven!
Jong en oud kunnen onbeperkt genieten van activiteiten op maat, om van uw vakantie in Italië een onvergetelijk gezinsmoment te maken.

Kamarina

Welkom in het land van de Etna waar steile straatjes en fleurige pleinen uitkomen op de Middellandse Zee. In dit Resort leert u Sicilië waarderen in de schaduw van de olijfbomen. Langs de geplaveide straatjes van het Villagio staat de bougainville in bloei. Het zeer fraaie zwembad ligt aan een mooie bloementuin en is het grootste van alle Resorts! In dit royale Resort van 96 hectare beleven klein en groot een heerlijke familievakantie waarbij op sportief vlak gekozen kan worden voor skaten, tennis of zeilen.

Kamarina Hotel

In Resort Kamarina leert u Sicilië waarderen in de schaduw van de olijfbomen. Langs de geplaveide straatjes van het Villaggio staat de bougainville in bloei. Het zeer fraaie zwembad ligt aan een mooie bloementuin en is het grootste van alle Resorts!

In dit royale Resort van 96 hectare beleeft de hele familie een heerlijke vakantie.

Cefalù

Gelegen aan de rotsachtige kliffen, die uitkijken op de sprankelende wateren van de Middellandse Zee, is Club Med Cefalù op Sicilië de perfecte plek voor een uitzonderlijke luxe all-inclusive vakantie gewijd aan het verkennen van de Siciliaanse levensstijl, ontspannen en het opladen van uw batterijen.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?