Portugal

Zin in een reis naar Portugal?
Club Med, dat is veel meer dan dat!
Wij stellen u voor om een unieke ervaring te beleven in het Dorp Da Balaia in het zuiden van Portugal.
In een idyllisch kader op een roodbruine rotsklif, hoog boven een goudgeel zandstrand, kunt u genieten van onze all-in luxeverblijven om van uw vakantie in Portugal een weergaloos moment van ontspanning en welzijn te maken!
Onze verblijven zijn speciaal ontworpen om u een optimaal comfort te bieden, en u kunt onbeperkt genieten van tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin:
golf, wellness, sportactiviteiten en verfijnde gastronomie - alles is voorzien om u te behandelen als een echte vip.

Da Balaia

Welzijn en ontspanning in de nabijheid van de mooiste golfbanen van de Algarve. Da Balaia, ligt op een roodbruine rotsklif in het zuiden van Portugal, hoog boven een prachtig goudgeel zandstrand aan de Atlantische Oceaan. Een verfrissende zeebries brengt verkoeling in dit schitterende Resort waar sport en welzijn voorop staan. Heerlijk ontspannen met de fijne mediterrane geuren van dennen, olijfbomen en eucalyptus om u heen. Een intiem en comfortabel Resort waarvan de stijlvolle receptie met marmeren vloeren en dieprode muren maar één voorbeeld zijn. Het hele Resort – met uitzondering van het Club Med wellnesscentrum en het strand - is toegankelijk voor personen die zich verplaatsen met behulp van een rolstoel.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?