Vakantie in Spanje

Verblijf op het Iberische schiereiland

Resort, Rondreis of Cruise

(Her)ontdek Spanje als nooit tevoren

Beleef op en top authentieke Spaanse ervaringen: bezoek de grote steden van Andalusië, proef de echte Iberische ham in Sevilla, ontdek Madrid, Valencia of Barcelona, geniet van tapas en churros. Natuurlijk mag een bezoek aan een echte Bodega niet ontbreke…

Magna Marbella 4§

In februari 2020 maakt Club Med een grote comeback in Spanje

Niet ver van het schilderachtige historische centrum van Marbella bouwt Club Med een design Resort omgeven door weelderig groen op een domein van 12 hectare met geterrasseerde tuinen.

Op het uiterste zuiden van het Iberische schiereiland is dit het ideale vertrekpunt om samen met uw partner en kinderen de culturele schatten en de prachtige natuur van Andalusië te verkennen.

ONTDEK MARBELLA

Magna Marbella

Logeren aan de voet van de rotsachtige Sierra Blanca-bergen, geniet van het indrukwekkende uitzicht op zee en de stad vanaf uw balkon. Naarmate de dag warmer wordt, duikt u met uw gezin het lagunezwembad van 900 m² in en geniet u van het strandgevoel, of ontspant u met uw partner in het Zen-zwembad voor volwassenen en haalt u het beste uit de aantrekkelijke geometrische vorm en de bar met vers vruchtensap. Vervolgens kunt u lekker actief zijn op een van onze padelbanen. Deze tennisachtige sport is uitgevonden in Spanje. Probeer 's avonds heerlijke jamón ibérico in de vergulde, rustige sfeer van de Gourmet Lounge, met een ontwerp geïnspireerd op de glooiende uitgestrekte olijfboomgaarden van Ubeda, in het noorden van Andalusië.

Onze knowhow voor uw Rondreis

Profiteer van onze kennis en ervaring voor een avontuur binnen handbereik

Met onze Rondreizen kunt u rekenen op een geslaagde mix van rijke cultuur, originele ontdekkingen, interessante ontmoetingen en authentieke, comfortabele accommodatie.

Graag in een kleine groep of liever met veel voor meer gezelligheid? U bent steeds in goede handen van onze gepassioneerde gidsen. Maak van de gelegenheid gebruik om uw vakantie te verlengen in een Club Med Resort in de buurt.

ONTDEK ONZE RONDREIZEN

AAN UW SWING WERKEN EN GENIETEN VAN DE ZEE

Ontdek onze Golf-cruises met tussenstop in Spanje

In het najaar van 2018 en het voorjaar van 2019 houden twee van onze mediterrane Cruises een tussenstop in Spanje!

Ontdek de charme van Malaga, de Andalusische wereldstad waar de zon 300 dagen per jaar schijnt - of verken de stad vanaf ons Resort Magna Marbella dat in de zomer van 2019 opent. Ga op zoek naar de roots van de flamenco in Cadix met haar prachtige stranden. Of bezoek de must-sees in Barcelona:

§ 29/09 tot 05/10/2018: Nice - Roses - Mahon - Malage - Cadix - Lisbonne (Golf-cruise, 7n)

§ 16/04 tot 25/04/2019: Lisbonne - Cadix - Malaga - Marbella - Ibiza - Mahon - Palamos - Nice (golf-cruise, 9n)

ONTDEK ONS CRUISES MET DE CLUB MED 2 IN DE MIDDELLANDSE ZEE

Wat is inbegrepen in uw verblijf

  • Kinderomkadering van 4 tot en met 17 jaar
  • Gourmet Restaurant
  • Bar & Snacking
  • Sports & Activiteiten
  • Animatie & Spektakels
  • Kom meer te weten

Ook interessant voor u?

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?