Familievakantie in Turkije

Waar gaat de reis naartoe? 2 Resorts om te ontdekken in Turkije met het gezin

Plezier in verschillende varianten tijdens uw familievakantie naar Turkije

Een sprookjesachtig landschap en een rijke geschiedenis: doorgrond met uw familie de mysteriën van Turkije.

Turkije toont een grootse natuur

Met een betoverend landschap is Turkije de ideale bestemming voor uw familievakantie.Aan de Middellandse kust biedt het strand van Konyaalti een droomdecor voor liefhebbers van watersporten, met op de achtergrond een geweldig uitzicht op de bergen.Op een uur van het resort Club Med Palmiye kunt u een verfrissende pauze nemen in het paradijselijke gebied van de Düden-watervallen.Verdwaal in Cappadocië in het labyrint van tunnels van de stad Kaymakli. Deze bizarre ondergrondse stad is gebouwd op 8 verschillende verdiepingen, op meer dan 40 meter onder de grond.

MEER INFORMATIE OVER ONZE KINDERCLUBS

Een vakantie voor de hele familie: de rijkdom van Turkije laat zich zien

Om de oorsprong van het land te ontdekken, gaat u naar Istanbul, een uur vliegen vanaf het resort Club Med Palmiye. De oude basiliek en moskee Hagia Sophia laten de complexe geschiedenis van Turkije zien.Zet uw ontdekkingstocht voort in het archeologisch museum van Istanbul: tussen de miljoenen kunstwerken en grappige installaties kunt u met de hele familie uw kennis over Turkije uitbreiden.Dan is het tijd voor de grote bazaar. Koop hier uw souvenirs en vier uw vakantie met een bord loukoums en een portie halva.

MEER OM TE ONTDEKKEN IN TURKIJE

Dit zou u ook kunnen interesseren...

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?