Europa

Een reis in Europa?
Tal van bestemmingen zijn mogelijk!
Frankrijk, Italië, Griekenland, Turkije, Italië, ... Stuk voor stuk bestemmingen die u kunt ontdekken met Club Med. Om van uw verblijf in Europa een uniek moment te maken, verwelkomt Club Med u in een van zijn vele Europese Dorpen die uitgerust zijn met infrastructuren van het topgamma en waar tal van activiteiten worden aangeboden voor jong en oud.
Combineer luxe met all-in om in Europa een vakantie door te brengen die u nooit zult vergeten!

Frankrijk

Uw vakantie doorbrengen in Frankrijk?
Ja!
Frankrijk heeft tal van buitengewone landschappen te bieden, en velen beamen dat het helemaal niet nodig is om naar de andere kant van de wereld te trekken om te herbronnen en natuurlijke schatten te ontdekken!
Voor uw verblijf in Frankrijk stelt Club Med u tal van bestemmingen voor:
de Middellandse Zee, de Atlantische kust of Corsica. Kiezen wordt nog het moeilijkste!
Voor een opmerkelijke vakantie in Frankrijk stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor in verschillende Dorpen die echt allemaal gelegen zijn in vredige oorden.
In elk Dorp worden activiteiten voor de kinderen en de ouders aangeboden.
Ook comfort en smaakgenot zullen op het programma staan tijdens uw verblijf. Ontzeg u dit niet langer, beleef de Club Med-ervaring.

Zie meer

Griekenland

Zin in een reis naar Griekenland of naar de Griekse eilanden?
Voor uw vakantie in Griekenland stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor om een unieke ervaring te beleven in het Dorp Gregolimano, gelegen op het eiland Evia aan het azuurblauwe water van de Egeïsche Zee.
Met Club Med kunt u uw vakantie in Griekenland doorbrengen in een eigentijdse designomgeving, met logies in Deluxe bungalows.
U kunt uw dagen vullen met tal van activiteiten:
waterski, wakeboard, tennis en zelfs vliegende trapeze en circusactiviteiten. Allemaal activiteiten waarvan u onbeperkt kunt genieten tijdens de hele duur van uw verblijf.

Zie meer

Italië

Waarom geen reis naar Italië organiseren voor uw volgende vakantie!
Italië, ideaal gelegen op enkele uren van Frankrijk, is een land vol charme waar de gastronomie alle smaakpapillen in vervoering brengt!
Voor uw verblijf in Italië stelt Club Med u voor om een van zijn Italiaanse dorpen te ontdekken, in Sicilië of in Calabrië.
Met hun verfijnde en eigentijdse design bieden de Club Med-dorpen u al het comfort dat u verwacht tijdens een luxevakantie, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op de eenvoud van all-in verblijven!
Jong en oud kunnen onbeperkt genieten van activiteiten op maat, om van uw vakantie in Italië een onvergetelijk gezinsmoment te maken.

Zie meer

Portugal

Zin in een reis naar Portugal?
Club Med, dat is veel meer dan dat!
Wij stellen u voor om een unieke ervaring te beleven in het Dorp Da Balaia in het zuiden van Portugal.
In een idyllisch kader op een roodbruine rotsklif, hoog boven een goudgeel zandstrand, kunt u genieten van onze all-in luxeverblijven om van uw vakantie in Portugal een weergaloos moment van ontspanning en welzijn te maken!
Onze verblijven zijn speciaal ontworpen om u een optimaal comfort te bieden, en u kunt onbeperkt genieten van tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin:
golf, wellness, sportactiviteiten en verfijnde gastronomie - alles is voorzien om u te behandelen als een echte vip.

Zie meer
vanaf € 867 in plaats van € 1 020 per persoon*

Da Balaia

Portugal

Sicilië

Zin in een reis naar Sicilië?
Het eiland Sicilië, een autonome Italiaanse regio, heeft een weergaloze schoonheid en biedt een gevarieerde mix van zee, bergen en vulkanen.
Sicilië heeft zijn eigen identiteit ontwikkeld en heeft een rijk cultureel patrimonium, met archeologische sites en Romaanse kunsten.
Voor uw verblijf op Sicilië stelt Club Med u voor om het Dorp Kamarina te ontdekken. Dit Dorp bestaat uit typische bungalows en een elegant hotel waar u uw vakantie kunt doorbrengen met een perfect evenwicht tussen ontspanning, sportactiviteiten en culturele uitstapjes;
De Club Med-ervaring beleven, dat is de eenvoud van all-in verblijven combineren met de standing van luxevakanties.

Zie meer
vanaf € 680 in plaats van € 800 per persoon*

Kamarina

Italië

Turkije

Een reis naar Turkije is de ideale gelegenheid om een fascinerend cultureel patrimonium te ontdekken, te genieten van mooie fijne zandstranden en - in geval van vakantie onder vrienden of op uw eentje, ook om te feesten!
Ontdek tijdens uw verblijf in Turkije de Club Med-dorpen in Palmiye, nabij Antalya, of in Bodrum, in het zuidwesten van Turkije, en geniet van infrastructuren van het topgamma en activiteiten voor het hele gezin.
Zwembad, wellness, warm en turkooisblauw water en tal van activiteiten: alles is voorzien om van uw vakantie in Turkije een louter moment van ontspanning te maken!
U wilt op uw eentje of met volwassenen naar Turkije gaan?
Dan is Club Med Kemer de ideale plek voor uw feestvakantie!
Club Med stelt u all-in luxeverblijven voor in al zijn Dorpen in Turkije.

Zie meer
vanaf € 807 in plaats van € 950 per persoon*

Palmiye

Turkije