Reis naar de Seychellen

Vind uw all-inclusive Rondreis in Seychellen bij Club Med

Onze Resorts in de Seychellen:

Opening in oktober 2020

Dit nieuwe 5§ Resort ligt op het eiland Sainte-Anne, op slechts 30 minuten van de internationale luchthaven van Mahe. Het wordt begrensd door 3 witte zandstranden en verwelkomt gezinnen en stellen in een uitzonderlijke omgeving.

Ontdek het Resort!

Een reis naar de Seychellen, bezoek deze buitengewone archipel

Met 115 eilanden van graniet of koraal, biedt de archipel van de Seychellen een verscheidenheid aan betoverende ervaringen. Populaire bestemming voor een huwelijksreis, maar is ook begeerd voor familie-uitstapjes. Sublieme stranden, doorschijnend water, kokospalmen, tropische bomen, baaien van fijn zand en rotsen. Vertrek onmiddellijk naar dit paradijs in het westelijke centrum van de Indische Oceaan.

Geniet van een all-inclusive reis naar de Seychellen waar de natuur de hoofdrol speelt

Door de Discovery Rondreis in dit Resort (vanaf 2020) is uw reis naar de Seychellen de garantie voor een ervaring in het hart van de natuur. Het beschermde ecosysteem van de eilanden, waar stranden met enorme rotsen en smaragdgroene wateren, landschappen creëert die de mooiste ansichtkaarten waard zijn. Met haar kreken en uitzonderlijke fauna bevestigt elk eiland haar eigen identiteit. Wij garanderen u een uitzonderlijke romantische setting! Uw reis neemt u mee naar ongerepte plaatsen waar de natuur koningin is met haar natuurparken en uitzonderlijke botanische paradijzen. Luister naar de liederen van de vogels, bewonder de granieten landschappen, ruik de geuren van de bossen en observeer de schildpadden. Al uw zintuigen zullen in verwondering zijn!

Verken een paradijsarchipel tijdens uw reis naar de Seychellen

Uw reis naar de Seychellen brengt u naar Mahe, waar bijna alle Seychellen geconcentreerd zijn. Het grootste eiland van de archipel is een van de essentiële locaties. De theeplantages naast het dichte bos van het nationale park van Mourne. De stranden van Anse Intendance en Beau Vallon maken de reputatie van het eiland in de wereld en verrassen reizigers die de natuur zoeken. Watersporten en buitenwandelingen verrukken alle leden van het gezin. Probeer te duiken in de turquoise riffen en ontspan met het geluid van de golven. Vergeet niet de uitzonderlijke kaders van La Digue en Praslin: deze twee eilanden zijn deel van de Rondreizen die op de Seychellen worden voorgesteld. Aarzel dus niet langer en ga naar het pure paradijs van de eilanden van de Seychellen!

Ontdek ook