Florida

Schenk uzelf een onvergetelijke reis naar Florida in het Dorp van Sandpiper Bay, ideaal gelegen langs de oevers van de Saint Lucie, op 2 uur van Miami.
Een vakantie in de Verenigde Staten staat borg voor een groots verblijf, met tal van emoties en ontdekkingen, zeker als u de Club Med-ervaring beleeft!
Golfliefhebbers kunnen hun hartje ophalen op meerdere golfbanen, waaronder een 18-holes baan, terwijl anderen kunnen genieten van tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin.
Tennis, vliegende trapeze, Aquazumba, Stand-up Paddle en zalig nietsdoen aan het zwembad. Schenk uzelf een all-in luxeverblijf waarbij u zich maar op 1 ding moet focussen: uw hele vakantie lang uw 'American dream' beleven!

Sandpiper Bay

All inclusive vakantie naar Florida met het hele gezin. Sandpiper, Florida, is de perfecte bestemming voor een all inclusive familievakantie. Golfen, tennissen, vliegende trapeze en een heuse circusschool voor de kinderen! Een golf vakantie in Florida is ook goed mogelijk in Sandpiper. Voor zowel de gevorderde golfer als de beginnende golfer is het in Florida optimaal genieten van de greens. U kunt ook veel andere sporten beoefenen zoals zeilen, fitness en tennissen.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?