Mexico

Een reis naar Mexico is de gelegenheid om een rijke en levendige cultuur te ontdekken die voortvloeit uit een fusie tussen de Spaanse en de Meso-Amerikaanse cultuur. Maar dit is tevens een garantie op een verbazingwekkende vakantie, zeker als u de Club Med-ervaring beleeft!
Voor uw vakantie in Mexico stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor in Cancun of Ixtapa Pacific.
U kunt er onbeperkt genieten van tal van sportactiviteiten, zoals diepzeeduiken, windsurfen of waterskiën. Maar u kunt ook ontspannen in het turkooisblauwe water van de Caraïbische zee of in de wellness, terwijl uw kinderen zich uitleven in de Club Moussaillon of leren koken tijdens de 'P'tit chefs' workshops.

Cancún Yucatán

Club Med Cancún Yucatán heeft zich gevestigd op enige afstand van Cancún aan de uiterste punt van de baai tussen het felblauwe water van de Caribische Zee en de lagune.

Ixtapa Pacific

Ixtapa Pacific ligt in een tropisch park waar het groen zich vermengt met het felle roze van de bougainvilles. Terracotta pannen en gekleurde muren geven het de charme van een gezellige haciënda, vervuld van Mexicaanse uitbundigheid. Kinderen maken gebruik van de accommodaties die speciaal voor hen zijn gecreëerd, terwijl hun ouders zich aan hun favoriete sport wijden of het dichtbijgelegen vissersdorp Zihuatanejo* bezoeken.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?