Mexico

Mexico, van de Oostkust tot haar stranden in het Westen biedt dit land haar bezoekers de mooiste tropische oerwouden, indrukwekkende Maya tempels, lange witte stranden en kristalhelder water. We kunnen nog wel even door gaan, maar boek Mexico en u bent direct overtuigd.

Waar te verblijven? 2 Resorts om de charmes van Mexico te ontdekken

Ontdekking en mysterie: u vindt het allemaal tijdens uw vakantie naar Mexico

In het land van de legendarische gouden steden en de verloren tropische paradijzen beleeft u een vakantie vol avontuur en eeuwenoude geschiedenis.

Met meer dan 450 stranden aan de Atlantische en Grote Oceaan is het landschap van Mexico net een ansichtkaart. Op slechts een uur van het resort Club Med Cancún Yucatán vindt u aan de Caraïbische kust het Playa del Carmen; een paradijs met lange witte zandstranden. Uw vakantie naar Mexico gaat verder in Tulum, de enige vestingstad van de Maya's aan zee. In het zuiden gaat u de Mexicaanse jungle in, tot aan Yaxchilan. U bereikt deze oude Mayastad met de boot, aan de grens met Guatemala. Een ware ontdekkingstocht.

ONTDEK MEXICO MET DE HELE FAMILIE

Het zuiden van Mexico zit nog vol eeuwenoude schatten en vestingen. Op een uur van Mexico ontdekt u een locatie die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat: de stad Teotihuacán met de Piramide van Zon van wel 65 meter hoog. In Mexico vindt u meer dan 30 beschermde plekken, maar Chichén Itzá is zonder twijfel de beroemdste. Deze 'Tovenaarsstad' is een van de zeven nieuwe wereldwonderen en toont de culturele wereld van de mensen die hier bijna 1000 jaar geleefd hebben.

ONTDEK CANCUN

Spanning en ontdekking zonder grenzen: beleef het tijdens uw vakantie naar Mexico

Duik in de geschiedenis en geniet daarna van de inspirerende rust tijdens uw all-inclusive vakantie naar Mexico. Ga richting de cenote Dos Ojos en duik in deze natuurlijke bron met kristalhelder water. Wie liever het diepe zeeleven ontdekt, gaat richting het eiland Cozumel, een van de mooiste bestemmingen om te duiken en de koraalriffen te bewonderen. Tegenover het eiland vindt u Mayakoba Golf, een parcours dat onderdeel is van de PGA Tour.

ONTDEK DE WATERSPORTEN BIJ CLUB MED

Meer weten?

Voor uw vakantie in Mexico biedt Club Med ook kleine groepstours aan onder begeleiding van een lokale gids. En als u dat wenst, kunt u uw reis verlengen met een all-inclusive verblijf in het resort Cancùn.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?