Noord en Centraal Amerika

Een reis naar Amerika? Club Med stelt u verblijven van het topgamma voor in de Verenigde Staten, in Florida of in Centraal-Amerika, in Mexico! Dit gebied dat werd ontdekt door Christoffel Columbus is ondertussen uitgegroeid tot een gedroomde vakantiebestemming! Met zijn stranden, zijn zon en de nabijheid van Miami hebben verblijven in Club Med Florida meer dan één troef voor een droomvakantie met het hele gezin. Hebt u zin in folklore, kleuren en een kennismaking met een cultuur met een rijke geschiedenis? Treed dan in de voetsporen van de Maya’s tijdens een verblijf in Mexico.

Mexico

Een reis naar Mexico is de gelegenheid om een rijke en levendige cultuur te ontdekken die voortvloeit uit een fusie tussen de Spaanse en de Meso-Amerikaanse cultuur. Maar dit is tevens een garantie op een verbazingwekkende vakantie, zeker als u de Club Med-ervaring beleeft!
Voor uw vakantie in Mexico stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor in Cancun of Ixtapa Pacific.
U kunt er onbeperkt genieten van tal van sportactiviteiten, zoals diepzeeduiken, windsurfen of waterskiën. Maar u kunt ook ontspannen in het turkooisblauwe water van de Caraïbische zee of in de wellness, terwijl uw kinderen zich uitleven in de Club Moussaillon of leren koken tijdens de 'P'tit chefs' workshops.

Zie meer

Florida

Schenk uzelf een onvergetelijke reis naar Florida in het Dorp van Sandpiper Bay, ideaal gelegen langs de oevers van de Saint Lucie, op 2 uur van Miami.
Een vakantie in de Verenigde Staten staat borg voor een groots verblijf, met tal van emoties en ontdekkingen, zeker als u de Club Med-ervaring beleeft!
Golfliefhebbers kunnen hun hartje ophalen op meerdere golfbanen, waaronder een 18-holes baan, terwijl anderen kunnen genieten van tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin.
Tennis, vliegende trapeze, Aquazumba, Stand-up Paddle en zalig nietsdoen aan het zwembad. Schenk uzelf een all-in luxeverblijf waarbij u zich maar op 1 ding moet focussen: uw hele vakantie lang uw 'American dream' beleven!

Zie meer

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?