De Amazing Weeks, wat zijn dat?

Een thema

De Amazing Weeks, dat zijn drie thema's met zowel mogelijkheden om iets nieuws te ontdekken, te leren, beter te worden, en te perfectioneren. In het kort, om voluit van uw passies te genieten.

Een expert

Dankzij de Amazing Weeks hebt u het voorrecht om uw enthousiasme te delen met grote namen uit dat vakgebied. Met veel passie, een grote glimlach en open voor overleg en uitleg, kunnen onze experts u adviseren, iets bijbrengen en vermaken dankzij een programma dat zij speciaal voor u hebben bedacht.

Een week

De week zal ongelofelijk rijk en afwisselend zijn, dankzij de vele sportpraktijken, culturele workshops, conferenties en unieke momenten met fascinerende experts.
Het Resort waarin u verblijft zal tevens het gebruikelijke programma blijven aanbieden. Want ook dat is een Amazing Week: het is een week die voor ieder wat wils biedt.

Een thema, een expert, een week

Heeft u altijd al iets nieuws willen uitproberen? Of hebt u al een passie? Goed nieuws, want de Amazing Weeks zijn voor terug voor een 4e editie!

Tijdens deze week zal een expert zijn of haar passie aan u overdragen in het Resort of op de Club Med 2. Dit is hét moment om een nieuwe passie te ontdekken of om nog beter te worden in wat u al doet.
In totaal staan u 4 gave weken in de Resorts te wachten: yoga, wellness, tennis, mountainbiken en wielrennen, en 7 themacruises op de Club Med 2: yoga, golf, cultuur en astronomie.
Kies uw thema en ontdek het programma dat onze experts voor u hebben samengesteld: een mix tussen praktijk, theorie en overleggen. Of u nu een beginner of een expert bent, één ding is in ieder geval zeker: u zult een unieke ervaring beleven die u niet snel zult vergeten.

Dat is het kort samengevat, de Amazing Weeks: uw week vakantie bij Club Med, uw passie inbegrepen!

Het programma staat open voor iedereen, beginners of gevorderden en is inbegrepen in uw pakket. Sluit aan bij onze experts en kom veranderd en trotser dan ooit terug! Veel van de workshops worden gegeven in het Frans en sommige in het Engels.

Een Club Med vakantie in het teken van welzijn

Met het programma dat wij voor u hebben samengesteld langs de kusten van de Middellandse Zee in Cefalù of met uitzicht op de adembenemende bergtoppen van La Rosière, zult u helemaal in uw nopjes zijn. Yogalessen gegeven door Heberson Oliveira in hoogsteigen persoon, ontspannende behandelingen in onze spa's, themaworkshops rond voeding, detox en flexibiliteit...
Na deze Amazing Week zult u het heerlijke gevoel hebben van ontspanning, rust en evenwicht.

In Sicilië bij Club Med Cefalù

Van 01/05/2022 tot 08/05/2022

§ Op het programma: 3 Vibhava Yoga-sessies per dag gegeven door Heberson Oliveira, en magische momenten in de Club Med Spa by Sothys van het Resort.
Het merk zal workshops en conferenties aanbieden in de spa om het universum van dit historische familiehuis te ontdekken. Een ding is zeker tijdens deze vakantie, al uw zintuigen zullen verrukt zijn.

Reserveer nu

In de Alpen bij Club Med La Rosière

Van 02/07/2022 tot 09/07/2022

§ Op het programma: Na Cefalù wacht Heberson Oliveira op u in La Rosière voor 3 Vibhava Yoga-sessies en themaworkshops rondom welzijn per dag. Begeleid door experts van Club Med Spa by Cinq Mondes, zult u een week vol ontspanning en rust beleven.

Reserveer nu

Ontdek onze Amazing Weeks in een Resort of op de Club Med 2

Ook interessant voor u...

Al onze bestemmingen

Geniet in de zon of in de sneeuw van all-inclusive vakanties bij Club Med. Bekijk al onze bestemmingen en kies waar uw volgende vakantie naartoe gaat.

Kies nu

All-inclusive by Club Med

Ontdek het geluk van een all-inclusive vakantie bij Club Med. Geniet van alles en maak u nergens zorgen over, de prijs van uw pakket omvat alles.

Ontdek nu

Al onze aanbiedingen

Profiteer het hele jaar door van de beste prijs dankzij onze aanbiedingen tot -15% p.p. Wacht niet langer en vertrek naar uw droomvakantie!

Profiteer nu