AMAZING WEEKS

Een thematische vakantie geleid door een expert die u zijn of haar
passie met liefde doorgeeft voor onvergetelijke Club Med-momenten

Door de situatie rondom Covid-19 is het gehele programma van onze Amazing Weeks flink gewijzigd. We proberen de website zo up-to-date als mogelijk is te houden met het meest recente programma. Zou u voor de zekerheid contact op willen nemen met onze Travel Agents, mocht u willen weten of een specifieke week doorgaat of niet.

De Amazing Weeks, wat!?

Een thema

Sport, muziek, fotografie, welzijn, familie en cultuur: de keuze is aan u! Ontdek 6 originele thema's voor een uniek verblijf in een selectie van resorts.

Een expert

Kampioenen, artiesten, gidsen en wellness-experts ontwerpen programma's speciaal voor u. Professioneel advies, het delen van ervaringen en het overbrengen van passie wachten op u.

Een uniek programma

Op het programma van uw vakantie: praktische workshops onder leiding van de aanwezige expert in het resort en momenten van het oefenen van uw nieuwe passie.

Ontdek uw passies tijdens de Amazing Weeks

Sportkampioenen, kunstenaars, fotografen, astronomen en sprekers bereiden een uniek programma voor u tijdens uw verblijf in het Resort. De perfecte gelegenheid om in een gemoedelijke sfeer met experts uit te wisselen en uw passies te (her)ontdekken.

Het programma staat open voor iedereen, beginners of gevorderden en is inbegrepen in uw pakket. Sluit aan bij onze experts en kom veranderd en trotser dan ooit terug! Veel van de workshops worden gegeven in het Frans en sommigen in het Engels.

Ontdek alle thematische weken

Ontdek onze Amazing Weeks in Resorts en/of cruises

Andere info voor u:

Al onze bestemmingen

Geniet in de zon of sneeuw van all-inclusive vakanties met Club Med en ontdek al onze bestemmingen.

ONTDEK

ALLE ACTIVITEITEN VAN CLUB MED

Ontdek ons concept en de vele activiteiten die worden aangeboden in Club Med Resorts om onvergetelijke momenten beleven.

ONTDEKKEN

AL ONZE AANBIEDINGEN

Ga het hele jaar door voor de beste prijs dankzij onze aanbiedingen tot -15% korting per persoon. Wacht niet langer!

PROFITEREN

*Amazing Weeks = thematische weken

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?