Een zomervakantie in de bergen

Boek vooraf of profiteer van onze lastminuteaanbiedingen

MHIKES-WANDELAPP

Vanaf deze zomer biedt Club Med de Mhikes-wandelapp aan voor alle BergResorts. Trek er op uw eentje, met z’n tweeën of in groep op uit, en laat u gidsen door onze app!

Ontdek onze bergsporten

WAKEBOARDEN IN DE BERGEN

Club Med biedt jongeren van 11 t/m 17 jaar een verblijfsarrangement in Grand Massif Samoëns Morillon of in Valmorel waarin wakeboarden tijdens de week inbegrepen is. Volwassenen betalen een toeslag.

Ontdek onze bergsporten

ELEKTRISCHE MOUNTAINBIKE

Bedwing deze zomer in Peisey-Vallandry de bergen met onze gloednieuwe elektrische mountainbikes. Fietsen in de bergen is nog nooit zo makkelijk geweest! Trakteer uzelf nadien op een heerlijke maaltijd in de ‘healthy corner’ van ons hoofdrestaurant.

Ontdek onze bergsporten

Beleef deze zomer een schitterende bergvakantie Club Med is uw gids!

Trek deze zomer de bergen in en geniet van heerlijk zuivere berglucht, adembenemende uitzichten en prachtige natuur samen met uw kinderen.

§ Reserveren
§ Bestemmingen
§ Activiteiten tijdens uw zomerse bergvakantie
§ Met de kinderen op vakantie in de berg…

Unieke sporten

te ontdekken met het gezin

ACTIVITEITEN À LA CARTE…

voor nog meer sensatie!

Beleef unieke sensationele ervaringen in de bergen dankzij een reeks activiteiten die à la carte aangeboden worden: boomklimmen voor volwassenen en kinderen, via ferrata, afdalingen met de scooter, canyoning, rafting, MTB…

S'évadez, d'un seul coup de pédale

voor nog meer sensatie!

Met gemarkeerde routes aangepast aan elk niveau komen zowel rasechte sportfanaten als families die de activiteit voor het eerst uitproberen in aanmerking voor deze sport. Geniet van de omringende natuur en ontdek nieuwe talenten, en misschien wel een nieuwe passie. Mist u de besneeuwde landschappen? Tijdens afdalingen met een scooter voelt u dezelfde sensaties als op de skipiste. Net zoals in de winter brengt de skilift u tot helemaal boven in de bergen.

Met de scooter op verkenning in het berglandschap van Valmorel

Onder begeleiding van onze berggidsen

Bij elke bocht vergroot de sensatie

Een adembenemend uitzicht over de Vallei

Nieuwe ervaringen beleven dicht bij huis

Uw kinderen laten kennismaken met de natuur

Een andere visie op de regio ontwikkelen

De bergen op 2 manieren

Niet zomaar een wandeling…

Een herontdekking van de bergpaden

De rust van de bergen

Om zich heerlijk te herbronnen

Omdat u na uw inspanningen recht hebt op welverdiende ontspanning, stellen wij u verschillende ontspanningsruimtes voor, zowel binnen als buiten, zoals terrasjes en verwarmde zwembaden.

Een pauze in de ochtend, een kleine honger na een activiteit, een lekker vieruurtje… Op elk moment van de dag kunt u proeven van onze heerlijke gastronomische maaltijden.

PLACE À LA GASTRONOMIE

Zowel het ontbijt, avondmaal als de snacks overdag zijn inbegrepen in uw Club Med verblijf. In elk Clubdorp kunt u de hele dag door genieten van een ruime selectie aan maaltijden en snacks. Twijfelt u tussen 2 specialiteiten? Proef ze dan gewoon allebei.

La gastronomie à Pragelato

Luister naar uw lichaam

De stress wegwerken, de werking van bepaalde spieren herontdekken, leren ademhalen op de juiste manier… Met onze spabehandelingen en de relaxatie-activiteiten inbegrepen in uw arrangement zal u zich meer dan voldoende kunnen ontspannen.

Wellness in Valmorel

Onze Clubdorpen voor een zomer in de bergen

In het hart van de Alpen

Tijdens een zomervakantie in de bergen geniet u van de frisse berglucht, de ruimtelijkheid van het berglandschap en sensationele sportactiviteiten. Laat u charmeren door onze hooggelegen Clubdorpen in de bergen en ontdek de troeven van een zomerse bergvak…

Knijp er even tussenuit in een van onze nabije bergresorts

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?