FAQ Coronavirus

We houden deze pagina up-to-date

De antwoorden op al uw vragen

Vind hier alle antwoorden op uw vragen over Covid-19. Of het nu over het reserveren is, als u reeds heeft gereserveerd of voordat u terugkeert naar huis, wij hopen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Sinds 19/04/2021 zijn niet-essentiële reizen weer toegestaan.

Als u uw volgende reis met Club Med wilt organiseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we u kunnen begeleiden.

Vind alle informatie over beperkingen en formaliteiten per bestemming op de website van Diplomatie Belgique.

U verwelkomen in de best mogelijke omstandigheden

Wij hebben een gezondheidsprotocol opgesteld zodat wij u in de best mogelijke omstandigheden kunnen verwelkomen. Om deze zomer in één van onze Resorts op vakantie te gaan vragen wij het volgende:
Iedereen vanaf 11 jaar moet bij aankomst in het Resort uitslag van een negatieve PCR-test of antigeentest die max. 72 uur voor aankomst is uitgevoerd, voorleggen. Tenzij u gevaccineerd bent. In dit geval wordt ook een certificaat van volledige vaccinatie* tegen Covid-19 (in het Frans of Engels) aanvaard.

*1 of 2 inentingen, afhankelijk van het aantal doses dat voor het vaccin vereist is.

Mocht u deze documenten niet bij u hebben, dan wordt de toegang tot ons Resort geweigerd als mede aan de betrokkene:

  • de begeleidende voogd als de persoon minderjarig is
  • de begeleidende minderjarigen indien de betrokkene meerderjarig is

Let op: Deze genoemde maatregelen kunnen afwijken van wat een land eist aan formaliteiten op het gebied van gezondheid. Wij raden u dan ook aan om dit na te gaan op Diplomatie België of om contact op te nemen met ons op 070 666 334