FAQ Coronavirus

Geupdate op 08/01/2021

De antwoorden op al uw vragen

Vind hier alle antwoorden op uw vragen over Covid-19. Of het nu over het reserveren is, als u reeds heeft gereserveerd of voordat u terugkeert naar huis, wij hopen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Aangezien de maatregelen van landen regelmatig veranderen, raden wij u aan om ook de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen

Gaat mijn vakantie bij Club Med door?

Onze prioriteit is het beschermen en volledig verzekeren van de gezondheid en veiligheid van onze klanten.
Na de aankondigingen van de Franse regering op 07/01/2021 zijn wij genoodzaakt tot het volgende:

Sneeuwvakanties in Frankrijk (alleen de Franse Alpen):
Voor alle vakanties tot en met 6 februari 2021:
• Aangezien de skiliften niet open gaan, is het onmogelijk om onze resorts te openen in Frankrijk.
Het spijt ons oprecht om uw Club Med-vakantie in de Franse Alpen te annuleren.

In ieder geval stellen we ons in staat om onze resorts op 7 februari te openen en zijn we volledig gemobiliseerd om u zo snel mogelijk te verwelkomen en samen te genieten van de februari- en voorjaarsvakantie. U ontvangt een e-mail waarin staat dat de annulering is voltooid. Onze Club Med-teams zullen natuurlijk bij u terugkomen met meer details om samen uw vakantieplan te reorganiseren.

Voor sneeuwvakanties in Zwitserland:
• Het resort St. Moritz in Zwitserland is open en vakanties worden onderhouden.
Belangrijke informatie: Toegang tot het resort is niet mogelijk via de weg Baden-Württemberg, die tot nader order de ingangen sluit. De skiliften zijn tot op de dag van vandaag geopend, maar het kanton behoudt zich het recht voor om ze zonder voorafgaande kennisgeving te sluiten als de situatie dit vereist. Onze klanten ter plaatse genieten van de besneeuwde hellingen en de frisse berglucht en we zijn toegewijd om u te verwelkomen en u, ondanks deze gecompliceerde periode, momenten van gezelligheid te laten beleven.

Raadpleeg voor uw vertrek de website van Diplomatie Belgique voor de meeste recente update. U ontvangt van ons een e-mail met informatie over uw vakantie.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?