Informatie aangaande het Coronavirus

Covid-19 / Coronavirus

We bevinden ons momenteel allemaal in een zeer uitzonderlijke situatie vanwege de COVID-19-pandemie.

Gezien de maatregelen van de regering, die ons allemaal uitnodigen om onze reizen tot een strikt minimum te beperken, moet Club Med alle verblijven naar alle bestemmingen uitstellen tot 30 juni 2020 (op behalve vertrek op 27 juni voor Les Arcs Panorama). De annulering van de betreffende vakanties wordt uitgevoerd, zodra de annulering is gemaakt, wordt er automatisch een bevestigingsmail naar onze betrokken klanten gestuurd.

Voor de betreffende vakanties geeft Club Med een voucher uit dat gelijk is aan het volledige bedrag voor geannuleerde vakanties als gevolg van de Covid-19-crisis sinds 1 maart 2018 (Ministerieel besluit van 19 maart 2020) en gewijzigd op 04/03/2020). Met dit tegoed, dat 18 maanden geldig is vanaf de uitgiftedatum, kunt u een reis naar een van onze Resorts en tours naar keuze opnieuw plannen bij dezelfde luchtvaartmaatschappij (als de originele reis inclusief vervoer was).
Als het nieuwe reisplan goedkoper is, wordt het verschil gecrediteerd. Als het duurder is, ondersteunen wij u met het verschil tot €200 per volwassene en €100 per kind.

Lees meer over de voorwaarden om uw vakantie te veranderen>


Actuele informatie: voor alle reserveringen gemaakt sinds 1 juni 2020, in geval van annulering in verband met Covid 19, worden alle betaalde bedragen voor uw verblijf, aanbetaling of saldo volledig terugbetaald, exclusief transportkosten. Bij een reservering met transport gelden de annuleringsvoorwaarden van de maatschappij op het transportgedeelte van uw dossier. Deze regel is van toepassing op alle vertrekken tussen 27 juni en 4 september 2020, voor een verblijf bij Club Med op het Franse vasteland.

Uw vakantie is geannuleerd en u wilt uw tegoed gebruiken voor een nieuwe vakantie?

Hoe stelt u uw vakantie uit? Als uw vakantie is geannuleerd of wordt geannuleerd, kunt u uw krediet gebruiken voor een nieuwe vakantie, voor u deze zomer of later, tussen oktober 2020 en december 2021. Meer informatie>

Voor vragen kunt u contact opnemen met een van onze Club Med-adviseurs :

  • PER MAIL: DE LIJST VAN CLUB MED-AGENTSCHAPPEN MET BIJBEHOREND E-MAILADRES:

Antwerpen: agentschap.antwerpen@clubmed.com
Ukkel: Agence.uccle@clubmed.com
Luik: Agence.liege@clubmed.com
Bruxelles-Louise: agencylouise@clubmed.com

  • PER TELEFOON : 070 666 334 van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur (€ 0,30 / min + prijs van een lokaal gesprek).

*Identieke prijzen tussen 2020 en 2021 onder voorbehoud van boeking van hetzelfde resort, op dezelfde data of periodes in 2021 (met respect voor de schoolvakantiekalender), met hetzelfde aantal deelnemers per leeftijdsgroep en met dezelfde kamercategorie, zonder transport of met dezelfde luchtvaartmaatschappij. In het geval dat het betreffende Resort niet wordt geopend op het uitstel van de datum, wordt u een alternatieve bestemming aangeboden.

In deze ongekende context kondigden de nationale autoriteiten uitzonderlijke maatregelen aan om de economische stabiliteit van het land, en met name die van de toeristische sector, die door deze gezondheidscrisis zeer zwaar werd getroffen, te behouden. Deze noodsituatie op het gebied van gezondheid staat specifiek toeristenprofessionals toe om een ​​krediet te verstrekken dat gelijk is aan het volledige bedrag van betalingen voor geannuleerde verblijven als gevolg van de Covid-19-crisis sinds 1 maart. (Ministerieel besluit van 19/03/2020 en gewijzigd op 03/03/2020).

Zie de voorwaarden van het Uitstel-aanbod>

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?