Informatie aangaande het Coronavirus

BELANGRIJKE INFORMATIE VANAF 23 JULI 2020:

De Nationale Veiligheidsraad heeft besloten dat elke burger die twee dagen of langer naar het buitenland gaat, 48 uur voor terugkeer naar huis, een online document moet invullen. Het "passagier locator formulier", is verplicht vanaf zaterdag 1 augustus in België. Klik hier voor de link naar het formulier>

Om het te voltooien, hebt u een mobiel telefoonnummer nodig. Heeft u dit niet, vul dan dit document in om af te drukken en bij de grens overhandigen. Als de informatie die u op dit formulier verstrekt binnen 14 dagen verandert, moet u een ander formulier opnieuw indienen.

• Wie moet dit document invullen?
Iedereen die met het vliegtuig of per boot naar België reist, en alle andere personen die naar België reizen, behalve: wanneer ze minder dan 48 uur in België blijven, ze naar België terugkeren na een verblijf in het buitenland van minder dan 48 uur.

• Reizen naar het buitenland: wat zijn de regels?
Dit is niet de enige regel die gevolgd dient te worden. Zie de verschillen per land op website van Buitenlandse Zaken>

Uw vakantie is geannuleerd en u wilt uw tegoed gebruiken voor een nieuwe vakantie?

Hoe stelt u uw vakantie uit? Als uw vakantie is geannuleerd of wordt geannuleerd, kunt u uw krediet gebruiken voor een nieuwe vakantie, voor u deze zomer of later, tussen oktober 2020 en december 2021. Meer informatie>

Voor vragen kunt u contact opnemen met een van onze Club Med-adviseurs :

  • PER MAIL: DE LIJST VAN CLUB MED-AGENTSCHAPPEN MET BIJBEHOREND E-MAILADRES:

Antwerpen: agentschap.antwerpen@clubmed.com
Ukkel: Agence.uccle@clubmed.com
Luik: Agence.liege@clubmed.com
Bruxelles-Louise: agencylouise@clubmed.com

  • PER TELEFOON : 070 666 334 van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur (€ 0,30 / min + prijs van een lokaal gesprek).

In deze ongekende context kondigden de nationale autoriteiten uitzonderlijke maatregelen aan om de economische stabiliteit van het land, en met name die van de toeristische sector, die door deze gezondheidscrisis zeer zwaar werd getroffen, te behouden. Deze noodsituatie op het gebied van gezondheid staat specifiek toeristenprofessionals toe om een ​​krediet te verstrekken dat gelijk is aan het volledige bedrag van betalingen voor geannuleerde verblijven als gevolg van de Covid-19-crisis sinds 1 maart. (Ministerieel besluit van 19/03/2020 en gewijzigd op 03/03/2020).

Zie de voorwaarden van het Uitstel-aanbod>