Cultuur

ASTRONOMIESESSIES IN DE BERGEN OF CONFERENTIES OP EEN CRUISE

VERGROOT UW KENNIS

Activeer uw kennis en geniet van astronomie-sessies in de bergen in de zomer of conferenties op Club Med 2 om oude beschavingen te ontdekken!

Op het programma:
• Unieke cruises in het gezelschap van sprekers die gepassioneerd zijn door reizen en de geschiedenis en cultuur van de landen ontdekken!
• Op de top van de Alpen, nieuwe astronomieconferenties en avonden met magische observatie, onder de sterren ...

Dit programma is inbegrepen in uw pakket.

Hoe ziet een dag eruit?

Cultuur

10:00 Ontdekking
Raadpleeg het programma van uw vakantie op de schermen of vraag uw G.O. Met een tussenstop in het Caribisch gebied of een aanval op de bergtoppen ligt ontdekking voor de deur!

18:00 Culturele ontmoeting.
De vroege avond is het hoogtepunt van uw verblijf. Neem deel aan een interactieve en leuke conferentie met onze gepassioneerde en fascinerende experts! Open uw oren en maak notities in uw notitieboek dat in uw kamer ligt voor u.

21:30 Onder de sterren.
Vanaf het terras van uw bergresort observeert u de sterren door een verrekijker met Paul Wagner. Sterrenbeelden, planeten en Melkweg, het onthult de geheimen van ons universum. Op het dek van de boot in open zee is het sterrengewelf magnifiek. Ga op een ligstoel liggen en neem een sterrenbad.

Ontdek onze gidsen

Cinzia Moccia

Conference Cruise

Van Italiaanse afkomst en verliefd op Mexico waar ze momenteel woont, studeerde Cinzia Moccia af in kunst, filosofie en archeologie. Ze reist de wereld rond en maakt graag nieuwsgierige volgers of nieuwelingen die de geschiedenis en cultuur van de landen die ze bezoekt laten ontdekken.

Paul Wagner

Astronomie

Gedurende de week zult u het genoegen hebben om kennis uit te wisselen met Paul Wagner, wetenschappelijk journalist en voormalig docent in het planetarium van het Palais de la Découverte in Parijs. Gepassioneerd door astronomie, wil hij zijn kennis graag overbrengen op nieuwe conferenties en magische observatie-avonden onder de sterren

Onze andere thema's

Wellness

Ontspan tijdens een wellness Club Med vakantie. Yoga, spa-behandelingen of meditatie, neem het ritme aan dat u bevalt.

ONTDEKKEN

Sport

De grote namen in de sport maken van je leven in een Resort een bevoorrecht verblijf van demonstraties, advies en toernooien.

ONTDEKKEN

Inspired by Families

Ontwikkel uw familiegeest tijdens een week van sportactiviteiten en creatieve workshops georkestreerd door Lacoste-ambassadeurs.

ONTDEKKEN

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?