Inspired by Families

EEN WEEK VAN SPORTACTIVITEITEN EN CREATIEVE FAMILIEWORKSHOPS

ONTHUL UW PASSIES

Lacoste-ambassadeurs zorgen voor een gezin voor een volledige week bij Club Med

Op het programma:
• Persoonlijk tennis- en golfadvies
• Demonstraties van technische handelingen om jong en oud te helpen
• Workshops speciaal ontworpen om uw gezinsgeest te versterken
• Competities en uitdagingen
• Verzamel zoveel mogelijk armbanden en win een geschenk aan het einde van de week

Dit programma is inbegrepen in uw pakket.

Hoe ziet een dag eruit?

Inspired by Families

10:00 Ga naar het veld. De Lacoste-ambassadeurs nodigen u uit om te golfen of tennissen voor een familieoefeningen! Advies en kennisoverdracht zijn op de afspraak.
00:00 Lunch: Na een intense ochtend wachten de G.O's en ambassadeurs op je in het hart van het dorp om een vriendelijk aperitief te delen voor de lunch met uw geliefden. Deel wat u 's ochtends hebt geleerd!
02:00 Familiequiz! Het is tijd om uw familiegeest op de proef te stellen. Neem deel aan een spel georganiseerd voor (groot) ouders en kinderen. De vragen zijn grappig en leuk, terwijl de beste winnen.
04:00 Tenniscompetitie. Mis de niet te missen tenniscompetitie niet. Alle leeftijden en alle niveaus zijn welkom. Heb je 's ochtends goed geluisterd?

OKTOBER 2020

§ Van 17/10 tot 24/10 in Opio in de Provence 4§
Ik reserveer>

Onze andere thema's

Sport

De grote namen in de sport maken van uw leven in een Resort een bevoorrecht verblijf van demonstraties, advies en toernooien.

ONTDEKKEN

Cultuur

Activeer uw kennis en geniet van astronomie-sessies in de bergen in de zomer of conferenties op Club Med 2 om oude beschavingen te ontmoeten.

ONTDEKKEN

Fotografie

Word een meester in fotografie dankzij de geheimen onthuld door een professor van de Nikon School tijdens een Club Med-fotografieweek.

ONTDEKKEN

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?