Een vakantie in alle vertrouwen met versterkte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Ter plaatse combineren we welzijn en veiligheid, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Zowel op de zonbestemmingen aan zee, als in de bergen zult u genieten van het buitenleven rondom onze Resorts, en ook binnenshuis.

In al onze Resorts worden "Samen Veilig"-protocollen zorgvuldig toegepast: desinfectie van ruimtes en materialen, binnen een mondkapje dragen (volgens lokale regels), flexibele openingstijden in onze restaurants, bufetten met al opgediende borden, digitale services om wachtrijen te verminderen, versterkte gezondheidsmaatregelen in al onze kinderclubs... En indien nodig is er 7/7 dagen een arts of verpleegkundige beschikbaar.
Deze maatregelen zijn gevalideerd door onze wetenschappelijke raad en gecontroleerd door de gerenommeerde organisatie Cristal Standard International. 100% van onze Resorts zijn POSI Check gecertificieerd.

En de Club Med-ervaring gaat verder! Entertainment en activiteiten zijn opnieuw ontworpen om de gezondheidsregels te respecteren, terwijl de gezelligheid behouden blijft.

*Onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn ontworpen en bevestigd door ons wetenschappelijk comité bestaande uit medische experts. Maatregelen die waarschijnlijk zullen veranderen, afhankelijk van de context en lokale regelgeving. Deze maatregelen zullen in al onze open resorts worden toegepast.

Let op: De genoemde maatregelen kunnen van Resort tot Resort verschillen, aangezien ze zijn gebaseerd op lokale voorschriften.

Onze maatregelen om u een ontspannende vakantie te bezorgen, samengevat in 4 afbeeldingen

Hoe zijn de verschillende infrastructuren van onze Resorts aangepast?

Bescherm uzelf en anderen

Houd afstand
Was uw handen regelmatig
Hoest in uw elleboog
Draag een mondkapje

Dit vindt u vast ook interessant...