Snow Motion®

by Club Med

Maak kennis met een nieuwe manier van vakantie vieren in de Alpen

** Snow Motion® ** is een aanbieding speciaal ontworpen door Club Med voor bergreizigers die graag het meeste uit hun vakantie willen halen. Of je nu een parttime skiër of een beginner bent, neem de Snow Motion®-houding aan.

Combineer een halve dag bewegen op de skipistes met de andere helft gewijd aan een holistisch wellnessresort: zwembad, bubbelbad, yoga, spa en meer - de keuze is helemaal aan u!

Snow Motion® - Beginners

Net begonnen met skiën? Onze gecertificeerde ESF (Ecole du Ski Français) instructeur zal bij u zijn op de pistes voor om u nieuwe vaardigheden bij te brengen. Kies daarna uit een lijst met ontspanningsactiviteiten om uw lichaam en geest te kalmeren.

Halve dag les

Met maximaal 6 deelnemers per groep bent u verzekerd van een persoonlijke en persoonlijke ski-leerervaring. De lessen die worden gegeven door onze gekwalificeerde instructeurs zijn speciaal ontworpen voor beginnende skiërs op lichte hellingen. U zult in een mum van tijd een expert zijn!

Halve dag ontspannen

Als beginner kan wintersport best intens zijn! Maak uw keuze voor een moment van ontspanning: zwem in het zwembad; genieten in het Turkse bad; kom tot rust in de sauna; ga naar de sportschool voor een fitness- of stretchsessie; boek een à la carte behandeling in de spa.

** Algemene voorwaarden voor Snow Motion® BEGINNERS **
• maximaal 6 beginners per ½ dag sessie
• 1 skisessie ochtend of middag, overeenkomend met 1 ontspannende sessie, ochtend of middag
• Inbegrepen, reservatie bij aankomst op het Resort (min. 10 personen per volledige dag om beide sessies van ½ dag te garanderen)
• Niet beschikbaar tussen 8 februari - 8 maart

In de onderstaande Resorts