Happy First Winter 2021-2022

-15% p.p.* op ALLE skiresorts

Drie jaar zonder ski? Dat is geen optie!! Na de op z'n zachtst gezegd zware winter van het afgelopen jaar, is het komende winter zeker dat we met z'n allen weer kunnen skiën. Alhoewel, onze resorts geraken al aardig vol! Boek daarom dus nu uw skivakantie en wees verzekerd van een plekje in één van onze zalige skiresorts voor de beste prijs. U kunt niet kiezen? Wij adviseren u graag! Wat dacht u van Grand Massif waar er bepaalde schoolvakanties zelfs Vlaamssprekende skibegeleiding is? Of wat dacht u van het** nieuwe La Rosière?** Dit franco-italiaanse resort biedt twee landen om in te skiën, én... nog beter: twee keukens om van te smullen!

)

Test onze skivakantievergelijker

Ontdek het verschil tussen een all-inclusive Club Med-vakantie en uw gebruikelijke vakantie

1/ Selecteer uw criteria: skigebied, periode, aantal personen, type accommodatie
2/ Vergelijk volgens dezelfde criteria uw gebruikelijke vakantie met de beste Club Med-aanbieding. Het resultaat zal u wellicht verbazen!

Vergelijk nu

Gratis verblijf tot 4 jaar

Uw kinderen zijn onze gasten

Ga met uw gezin naar de mooiste bergtoppen! Met de aanbieding Gratis voor kinderen* profiteert u van gratis verblijf tot 4 jaar in onze skiresorts.

Profiteer nu

Dit vindt u vast ook leuk

Sneeuwgarantie

Te veel sneeuw of niet genoeg?

Vertrek zorgeloos naar de bergen! Boek uw skivakantie met een gerust hart met onze sneeuwgarantie. Bij Club Med wordt u zelfs van sneeuwvlokken verzekerd!

Ontdek nu

Uw wintervakantie 2022 in de zon

Tot -15%* p.p. naar de zon

Profiteer van tot -15%* p.p. en trakteer uzelf op een verblijf in een van onze nieuwe Resorts in de zon voor uw volgende winter.

Profiteer nu

De eindejaarsfeesten

Zowel in de sneeuw als in de zon

Beleef spetterende feestdagen bij Club Med! Skiën of in de zon, reserveer vroeg om het einde van het jaar te vieren met uw geliefde, familie of vrienden.

Reserveer nu