Les Arcs Panorama

Frankrijk

BELANGRIJKE INFORMATIE VANAF 23 JULI 2020:

De Nationale Veiligheidsraad heeft besloten dat elke burger die twee dagen of langer naar het buitenland gaat, 48 uur voor terugkeer naar huis, een online document moet invullen. Het "passagier locator formulier", is verplicht vanaf zaterdag 1 augustus in België. Klik hier voor de link naar het formulier>

Om het te voltooien, hebt u een mobiel telefoonnummer nodig. Heeft u dit niet, vul dan dit document in om af te drukken en bij de grens overhandigen. Als de informatie die u op dit formulier verstrekt binnen 14 dagen verandert, moet u een ander formulier opnieuw indienen.

• Wie moet dit document invullen?
Iedereen die met het vliegtuig of per boot naar België reist, en alle andere personen die naar België reizen, behalve: wanneer ze minder dan 48 uur in België blijven, ze naar België terugkeren na een verblijf in het buitenland van minder dan 48 uur.

• Reizen naar het buitenland: wat zijn de regels?
Dit is niet de enige regel die gevolgd dient te worden. Zie de verschillen per land op website van Buitenlandse Zaken>

Les Arcs Panorama

Frankrijk

Bergvakantie in modern familieresort

Genesteld op bijna 1.800 meter boven de zeespiegel in het midden van een boskap, is het Club Med all-inclusive Arcs Panorama Resort een bochtige structuur gemaakt van glas, hout en ruwe stenen. Geniet vanuit uw kamer van een zonsopgang van 180° boven de Tarentaise-vallei, de Mont Blanc en de eeuwige toppen. Dompel uzelf onder in de Scandinavische sfeer en duik in een universum van betoverd bos. Laat de ogen op het terras van de Exclusive Collection Space vermaken door de popsculpturen van dieren uit het kreupelhout. Sleutel, skipas zelfs in de zomer, u hebt alles bij de hand om de paden als gezin te ontdekken.

Veilig blijven, doen we samen

Wij doen er alles aan om de blauwe lucht van uw vakantie helderder te maken. U kunt erop rekenen dat wij de nodige maatregelen nemen om u een rustig verblijf te bieden.

Meer informatie

Download hier de volledige Franstalige brochure van de Amazing Weeks!

Ontdek onze Amazing Weeks

Een thematisch verblijf onder leiding van een expert

Liever verleid door een sportweek met Salomon of een culturele bijeenkomst rond astronomie? Vind bij Les Arcs Panorama 4§ de themaweek die bij je past.

Profiteer van 01/08 tot 08/08 van astronomieconferenties en observeer vervolgens de lucht om de meest ongewone geheimen te ontdekken met de gepassioneerde astronoom Paul Wagner.

Dit programma is inbegrepen in de formule.

Ontdek de Amazing weeks

Yoga byHeberson

Inbegrepen in uw pakket

Geniet van een unieke yoga-ervaring. Van 's ochtends tot' s avonds wordt uw dag afgewisseld met verschillende praktijken: begroeting bij zonsopgang, goed slapen op hoogte... Eén sleutelwoord: opnieuw contact maken met uzelf en uw omgeving.

Ervaar de 'VIBHAVA YOGA'-methode, ontwikkeld door Heberson Oliveira: een harmonieuze praktijk die je leert ademen, focussen en ontspannen.

My Club Med Guide

App voor wandelroutes

Download de My Club Med Guide-app en ontdek de mooiste wandelingen in de regio. Een leuk familie-uitje? Een persoonlijke sportuitdaging? Profiteer van een selectie van verbonden wandelingen die speciaal voor u zijn ontworpen en word uw eigen gids dankzij offline begeleiding.

Download in Resort de gewenste cursus en start de begeleiding door naar de "My Club Med Guide" -terminal te gaan. Quizzen en tests om met anderen te delen!

Geografische ligging en praktische informatie

  • BOURG ST MAURICE
  • LES ARCS 73700
  • Savoie - Arcs Panorama Frankrijk

Dichstbijzijnde aankomst punt:

Transfer van aar station Grenoble-St Geoirs

165 minuten transfer

Transfer van aar luchthaven Lyon St Exupéry

165 minuten transfer

Transfer van aar station Bourg St Mauriuce

45 minuten transfer

Transfer van en naar luchthaven van Chambéry-Voglans

90 minuten transfer

Transfer van en naar luchthaven van Genève-Cointrin

180 minuten transfer

Lyon Part-Dieu / Perrache railway station

180 minuten transfer

Wat is inbegrepen in uw verblijf

  • Kinderomkadering van 4 tot en met 17 jaar
  • Gourmet Restaurant
  • Bar & Snacking
  • Sports & Activiteiten
  • Animatie & Spektakels
  • Kom meer te weten

Selecteer een datum en uw vakantiewensen

1.Selecteer de gewenste reisduur, het aantal personen, eventuele luchthaven en vertrekdatum

Reisduur

Transport vanaf

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatie per volwassene, gebaseerd op een tweepersoonsverblijf. Type kamer is gebaseerd op beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatste update: 24 uur geleden

2.Selecteer het aantal reizigers om uw persoonlijke reissom te bekijken

Dit zal u ook leuk vinden

*Met toeslag

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?