Resort Vittel le Parc met 306 kamers bestaat uit twee hotels: het Grand Hôtel is een gebouw van 6 verdiepingen met een lift, dat zich in het park Vittel bevindt. Les Curtilles is een gebouw van 4 verdiepingen met een lift, dat zich aan de rand van het park Vittel bevindt, in de stad. Het ligt op 200 m van het Grand Hôtel.

Club

Club kamer met tussendeur of Club familiekamer in het Grand Hotel, in het centrum van het Clubdorp, met weids uitzicht over het park. Of kies in hotel Curtilles, op 200m van het Grand hotel, voor een tweepersoons kamer of kamer met tussendeur.

Oppervlak18 m² - 43 m²
Deelnemers1 - 4 persoonen

Deluxe

All inclusive vakantie in Vittel, in een ruime Deluxe kamer in Vittel le Parc, met veel comfort en een verfijnde inrichting met een weids uitzicht op het park en een ruime zithoek. In het Grand Hôtel, twee kamers per verdieping op de 2e, 3e, 4e en 5e verdieping.

Oppervlak30 m² - 46 m²
Deelnemers1 - 2 persoonen

Suite

All inclusive vakantie in Vittel, in een van de mooiste kamers van Vittel le Parc, voor stelletjes of gezinnen, een schitterende zithoek met balkon om te ontspannen. Een zeer ruime slaapkamer voor de ouders met zithoek en bureau. Deze kamers liggen in het Grand Hôtel, aan de uiteinden van het gebouw op de 2e, 3e, 4e en 5e verdieping.

Oppervlak57 m² - 60 m²
Deelnemers1 - 3 persoonen