U privatiseert, wij organiseren!

Privatiseer een heel Resort met het Meetings & Events by Club Med aanbod en organiseer unieke evenementen met al uw medewerkers. Een toegewijd team van experts zal u ondersteunen bij het organiseren van uw evenement. Maak plaats voor maatwerk!

Waarom kiezen voor Club Med voor uw zakelijke evenement?

Toegewijd team
Uitzonderlijke locaties
Evenementen op maat
Talrijke activiteiten
Gecontroleerd budget

De voordelen van exclusiviteit

Personaliseer de ruimte

Een resort privatiseren betekent dat u de infrastructuur kunt bezetten zoals u dat wilt. Houd uw congres in het theater, organiseer een cocktailparty op het terras met uitzicht op de bergen, vier uw succes met een avond rond het zwembad... Voel u thuis !

Personaliseer naar uw wensen

Exclusiviteit betekent uw congres in volledige vrijheid beheren. Aankleden in uw eigen kleuren, een universum creëren rond de waarden van uw bedrijf... Laat uw ambities de vrije loop! Het resultaat, een ervaring met unieke en uitzonderlijke emoties.

Geniet in uw eigen ritme

Aangepaste tijden, keuze van het thema van de buffetten... Als onderdeel van exclusiviteit, kiest u wat u lekker vindt en geniet u in uw eigen ritme van al onze diensten. Het programma is op maat gemaakt en volgens uw behoeften.

Met toeslag, afhankelijk van beschikbaarheid. In overeenstemming met veiligheidsvoorschriften.

Verbeter uw evenement

Vertrouw uw project toe aan experts

Het credo van onze Meetings & Events door Club Med specialisten? U tevreden stellen en uw leven gemakkelijker maken door de mooiste evenementen voor u te organiseren. Geef uitdrukking aan uw behoeften en doelstellingen, zij zorgen voor de rest, van ontwerp tot uitvoering op locatie.

Meer weten over onze evenementendiensten

Onze selectie voor uw exclusieve evenement