Covid-19 | Lees meer over de maatregelen die zijn genomen om u een rustig verblijf te bieden.

Onze medewerkers staan tot uw beschikking via het telefoonnummer + 32 (0) 2 535 25 20 of per email via belgium.meetings-events@clubmed.com

SCHEPPER VAN GELUK VOOR BEDRIJVEN

SINDS 1972

Al meer dan 45 jaar organiseren wij allerlei soorten professionele evenementen in onze Resorts over de hele wereld. Met bijna 1.000 evenementen die per jaar worden georganiseerd, geniet u van erkende knowhow en vaardigheden. Ontdek een unieke gemoedstoestand en de services die we ten dienste stellen van het succes van uw project.

Waarom Club Med voor uw zakelijke evenement?

Toegewijd team
Uitzonderlijke locaties
Evenementen op maat
Talrijke activiteiten
Gecontroleerd budget

De kunst van all-inclusive by Club Med

Met het all-inclusive verblijfsarrangement van Club Med vereenvoudigt u de organisatie van uw professionele evenement en houdt u controle over uw budget.

Alles op locatie

Accommodatie, catering, vergaderingen, activiteiten, avondentertainment... worden aangeboden binnen onze Resorts. Eén en dezelfde plek om de voortgang van uw evenement te vergemakkelijken.

Extra services*

Transport, verhuur van vergaderzalen, evenementendiensten, groepsverzekering... Wij bieden een compleet aanbod dat aan al uw zakelijke projectbehoeften voldoet.
_ * Met toeslag. _

Onze actualiteiten

FRANSTALIGE NEWSPAPER MEETINGS & EVENTS BY CLUB MED

Al het laatste nieuws van Meetings & Events by Club Med in een 8-pagina's tellende krant. ** BEKIJK> **

Uw Project

SOORTEN EVENEMENTEN

Vergaderingen & Congressen

Seminar, congres, directieoverleg, teambuilding en meer. Combineer werk en plezier in één van onze premium all-inclusive Resorts. Met 220 kamers en bijna 70 bestemmingen vindt u vast de perfecte locatie voor uw volgende evenement.

Meer weten

Incentives & Beloningen

Incentives, beloningsreis en meer. In de bevoorrechte omgeving van één van onze Resorts, aan boord van onze vijfmaster, in kleine groepen of in groot formaat... bezorg uw gasten een unieke ervaring.

Meer weten

Privatiseren

Privatiseer een heel Resort en organiseer een uniek evenement met al uw medewerkers. Een toegewijd team van experts zal u ondersteunen bij het organiseren van uw evenement. Maak plaats voor maatwerk! #YourEventYourResort

Meer weten

Bruiloften

Als u op zoek bent naar de ideale plek om in het huwelijksbootje te stappen of uw geloften te hernieuwen, een plek die alles biedt wat uw droombruiloft zou moeten bieden, een romantische, adembenemende locatie waar u uw vrienden en familie kunt herenigen en kunt feesten in stijl, en dat alles vergemakkelijkt door feilloze coördinatie van evenementen - bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten

BESTEMMINGEN

VIND EEN UNIEKE LOCATIE VOOR UW EVENEMENT

CONTACT

VERTROUW UW PROJECT AAN ONZE EXPERTS TOE

Teambuilding seminar, congres, incentive of iets anders organiseren? Vertrouw ons uw project toe. ** Onze Account Managers staan ​​tot uw beschikking ** om u een persoonlijk voorstel te doen en u bij te staan ​​bij de realisatie van uw bedrijfsevenement. Neem contact met ons op via dit formulier > of bel +32 (0)2 535 25 26. U kunt ook een e-mail sturen naar belgium.meetings-events@clubmed.com