Zon of sneeuw, kortbij of veraf: aan u de keuze! Club Med heeft 70 Resorts over de hele wereld, van de Caraïben tot in Azië. Met andere woorden: bij ons vindt u zeker uw droombestemming!

Bekijk meer

Een reis of vakantie in Europa? Tal van bestemmingen zijn mogelijk!
Frankrijk, Italië, Griekenland, Turkije, Italië... Stuk voor stuk bestemmingen die u kunt ontdekken met Club Med. Om van uw verblijf in Europa een uniek moment te maken, verwelkomt Club Med u in een van zijn vele Europese Dorpen die uitgerust zijn met infrastructuren van het topgamma en waar tal van activiteiten worden aangeboden voor jong en oud. Combineer luxe met all-in om in Europa een vakantie door te brengen die u nooit zult vergeten!

Onze Resorts in de Italiaanse Alpen en Resort Arcs Extrême zijn dit seizoen gesloten en zullen hun deuren weer openen in december 2021.

Bekijk meer

U overweegt een vakantie in de Alpen? Zowel in de winter als in de zomer genieten de Alpen internationale faam!
De Eiger, de Mont Blanc of de Gran Paradiso... Om maar drie bergen te noemen die elk jaar tal van bergliefhebbers weten te bekoren. Een verblijf in de winter in de Alpen staat borg voor skigenot in de mooiste skigebieden van Europa. Als u uw zomervakantie doorbrengt in de Alpen, kunt u genieten van kalmte en rust en adembenemende landschappen ontdekken langs de wandelpaden. Zomer of winter, aan u de keuze! Club Med stelt u het hele jaar door all-in luxeverblijven voor op de mooiste plekjes in de Alpen.

Ons Resort Columbus Isle is dit seizoen gesloten en zal haar deuren weer openen in december 2021.
De Club Med 2 zal deze winter niet naar de Caraïben varen en zal de transatlantische oversteek weer maken aan het einde van 2021.

Bekijk meer

Wie heeft nog nooit gedroomd van een reis naar de Caraïben? Turkooisblauwe zee, constant zon en fijn zand!
Drie woordjes die alles zeggen over uw volgende vakantie in de Caraïben. Stelt u zich eens voor: een idyllisch tropisch eiland, dagen gevuld met een brede waaier van activiteiten, en daarbovenop nog een vleugje couleur locale en een zonovergoten glimlach op ieders gelaat. Dat is het helemaal! Club Med stelt u all-in luxeverblijven voor op de mooiste eilanden van de Caraïben: Guadeloupe, Martinique of de Dominicaanse Republiek. U kunt er met volle teugen genieten van het turkooisblauwe water, witte zandstranden, een weelderige plantengroei en een exotisch cachet dat uitnodigt om tot rust te komen.

Bekijk meer

Een reis naar Afrika is de gelegenheid om een uitgestrekt gebied te ontdekken dat een unieke mix biedt tussen traditie en eigentijdsheid. Elk land in Afrika heeft een eigen cultuur, eigen tradities en eigen landschappen.
Voor een kort verblijf in Afrika of een weekendje weg kunt u Tunesië of Marokko ontdekken en afreizen naar het land van Duizend-en-een-nacht. Maak uw keuze uit onze Resorts in Agadir, Djerba of Marrakesh. Om u nog meer onder te dompelen in een andere omgeving en het intense en betoverende Afrika te ontdekken, kiest u voor een verblijf in Senegal. Welke bestemming u ook kiest, Club Med begeleidt u om van uw vakantie in Afrika een onvergetelijk moment te maken door all-in luxeverblijven aan te bieden.

Bekijk meer

Een reis naar de eilanden in de Indische Oceaan staat borg voor een paradijselijke vakantie die helemaal in het teken staat van ontspanning en welzijn! Mauritius en de Malediven zijn de hoogst aangeschreven bestemmingen voor een verblijf in het hartje van de Indische Oceaan, en terecht! Stranden met fijn wit zand, turkooisblauw warm water, een adembenemend mooie zeebodem... Stuk voor stuk redenen die van deze bestemming een aards paradijs maken. Geniet van de all-in luxeverblijven van Club Med om een droom te beleven te midden van de Indische Oceaan.

Ons Resort Ixtapa Pacific is dit seizoen gesloten en zal haar deuren weer openen in december 2021.

Bekijk meer

Een reis naar Amerika? Club Med stelt u verblijven van het topgamma voor in de Verenigde Staten, in Florida of in Centraal-Amerika, in Mexico! Dit gebied dat werd ontdekt door Christoffel Columbus is ondertussen uitgegroeid tot een gedroomde vakantiebestemming! Met zijn stranden, zijn zon en de nabijheid van Miami hebben verblijven in Club Med Florida meer dan één troef voor een droomvakantie met het hele gezin. Hebt u zin in folklore, kleuren en een kennismaking met een cultuur met een rijke geschiedenis? Treed dan in de voetsporen van de Maya’s tijdens een verblijf in Mexico.

Bekijk meer

Bali
Bali
4 Drietanden

Een reis naar Azië om u tijdens uw vakantie onder te dompelen in een andere omgeving! Lachende gezichten en rust, tradities, opmerkelijke landschappen en paradijselijke stranden... Stuk voor stuk redenen waarom verblijven in Azië en Zuidoost-Azië zo hoog aangeschreven staan! Opteer om het Verre Oosten te ontdekken voor een verblijf in China of Japan. Als u tropische landschappen en zalig nietsdoen op paradijselijke stranden verkiest, ontdek dan de Club Med-Resorts in Thailand, Indonesië of Maleisië. Voor uw vakantie in Azië stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor in 5 schitterende landen, met de garantie van authentiek designlogies, een verfijnde lokale keuken en tal van activiteiten voor jong en oud.

Bekijk meer

Een reis naar Zuid-Amerika om u tijdens uw vakantie onder te dompelen in een andere omgeving! Een reis naar Zuid-Amerika is een moment van ontdekking en verwondering, gaande van folklore over tradities tot economische ontplooiing. Van de Andes tot de stranden van Ipanema: uw vakantie in Zuid-Amerika belooft een verrijkende cultuurschok te worden, op het ritme van de samba! Om van uw verblijf in Zuid-Amerika een onvergetelijk moment te maken, stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor in Brazilië, aan de stranden van Salvador de Bahia, in Trancoso, een echte Braziliaanse hotspot, of in Itaparica, ten zuiden van Rio de Janeiro.