De perfecte vakantie voor pure romantiek

Geniet met elkaar van de mooiste bestemmingen terwijl u opnieuw contact maakt met uzelf en met elkaar. Terwijl één van jullie geniet van een ontspannen massage in de Spa*, surft de ander op de beste golven van de Maldiven. Of neem eens een tennis- of zeilles samen! In de avond genieten jullie samen van een romantisch diner.

Luxe accommodaties

Privé-eilanden, palmbossen, bergvalleien...

Ontdek onze meest unieke bestemmingen met gepersonaliseerde en exclusieve services, originele activiteiten, interieurs ontworpen door gerenommeerde architecten, met de warme sfeer die Club Med kenmerkt. Of het nu gaat om prachtige watervilla's in de Maldiven of charmante cottages, geniet van een comfortabele en intieme setting.

Ontdek Club Med Exclusive Collection

Een gastronomische keuken

U vraagt, wij draaien...

Geniet van de vele smaken van onze gastronomische keuken en ontdek een unieke smaaksensatie door te kiezen uit de verschillende eetgelegenheden. Ontdek de lokale keuken en geniet van internationale delicatessen in het all-inclusive specialiteitenrestaurant met een à-la-carte menu om intieme en bevoorrechte momenten voor twee door te brengen. Wat dacht u van de Indonesische keuken in ons resort op Bali?

ONTDEK DE CLUB MED BELEVING

Ontspan

Probeer alles... of doe helemaal niets.

Trakteer uzelf op een ontspannende vakantie met onze luxe spa's. Club Med heeft onlangs haar Zen Pool-concept in verschillende Resorts geopend, met lounges en ruimtes voor volwassenen met een spectaculair uitzicht. De rust van een zone zonder spelende kinderen... heerlijk! Wij zijn er zeker van dat onspanning in ons resort Kani zeker lukt.

LAAT ONS VOOR U ZORGEN

Ontdek de All Inclusive by Club Med beleving

Wij zorgen voor alles.

Wij bieden sinds 1950 zorgeloze vakanties aan en wij weten dat het organiseren van de kleine details voor een geweldige reis allesbehalve ontspannend is. Dus laat ons er voor zorgen - het is allemaal opgenomen in uw pakket. Wij doen het met liefde! Wat dacht u van ons Resort Cancún in Mexico?

Ontdek de kunst van all-inclusive

Vier de liefde bij Club Med

Bruiloft

Club Med verandert uw bruiloft in een droomvakantie met ons all-inclusive pakket!
Een volledig team zal zich concentreren op het maken van speciale momenten: Wedding Expert, Make-up Artist, Stylist, Haarstylist, fotograaf... en nog veel meer! Dat maakt een huwelijk nog specialer!

✔️ Exclusieve services voor het paar
✔️ Club Med-all-inclusive formule voor iedereen (eten, drinken en kinderen op Bali en Kani)

LEES MEER OVER ONZE BRUILOFT AANBIEDING

Huwelijksreis

Nu is het tijd om te genieten van mooie momenten

Nadat u 'Ja ik wil' hebt gezegd, ervaart u magische momenten, variërend van een privéontbijt in uw suite tot cocktails bij zonsondergang. Club Med biedt eindeloze mogelijkheden voor pas getrouwden. Van gratis champagne tot privé-excursies, geniet van dit unieke moment. Er bestaat geen mooiere manier om uw huwelijksreis te vieren.

PLAN UW HUWELIJKSREIS

Vind het Resort van uw dromen:

Kani
Kani
Met Exclusive Zone

Kani

Maldiven