Profiteer van exclusieve voordelen dankzij ons "Member gets Member"-programma

Deel de Club Med-ervaring met elkaar

Word beloond met vouchers en loyaliteitspunten wanneer u uw vrienden en familie bij Club Med aandraagt, en ontvang een voucher voor uw eerste vakantie wanneer u werd aangedragen door een vaste klant.

U bent aangedragen: ontvang een voucher van €200 voor uw eerste Club Med-vakantie

Dankzij een vriend of familielid kunt u ook zelf de Club Med-ervaring beleven!

Hoe maakt u gebruik van uw voucher van €200?

  • Boek uw eerste Club Med-vakantie online met de vriendencode die u per e-mail heeft ontvangen. Vergeet niet het e-mailadres, en de voor- en achternaam te vermelden van de persoon die u heeft aangedragen!

  • Natuurlijk kunt u ook telefonisch reserveren via 080 038 135 of langskomen in een Club Med agentschap. Vermeld dat u bent aangedragen door een vaste klant en gebruik wenst te maken van uw "Member gets Member"-voucher. Vermeld ook het e-mailadres, en de voor- en achternaam van degene die u heeft aangedragen.

Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw droombestemming uit te kiezen en van uw eerste Club Med-vakantie te genieten.

Ontdek al onze bestemmingen

U hebt een nieuwe klant aangedragen: ontvang een voucher van €200

Deel uw ervaringen met uw vrienden en familie

Hoe kunt u een nieuwe klant aandragen?

Log in op uw Club Med-account en ga naar het kopje Mijn "Member gets Member"-voordelen om een uitnodiging naar uw vrienden of familie te sturen. Zij zullen een e-mail ontvangen met een vriendencode die ze kunnen gebruiken voor hun eerste Club Med-vakantie. Deze kunnen zij online gebruiken, telefonisch, of in een Club Med Travel agentschap.
Belangrijk: de nieuwe klant die u aandraagt moet in hetzelfde land wonen als u.

Hoe ontvangt u uw voucher van €200?

  • Om uw voucher van €200 te ontvangen, moet uw vriend of familielid zijn eerste verblijf reserveren. Uw voucher van €200 is dan 44 dagen voor het vertrek van uw vriend beschikbaar. Deze kunt u in uw klantenaccount of per e-mail terugvinden. De voucher is geldig voor alle bestemmingen, het hele jaar door en kan worden gebruikt in combinatie met onze huidige aanbiedingen*. U kunt uw voucher online gebruiken, maar natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0900-202.03.06, een e-mail sturen naar infonl@clubmed.com, langskomen in de Club Med Travel Lounge te Amsterdam of contact opnemen met uw gebruikelijke ANVR-reisbureau.

Hoe ontvangt u uw 2500 extra punten?

Zodra uw vriend of familielid terugkomt van zijn eerste Club Med-vakantie, ontvangt u uw 2500 extra punten. Hoe meer nieuwe klanten u aandraagt, hoe meer loyaliteitspunten u verdient, waardoor uw Great Member-status toeneemt en u van nog meer exclusieve voordelen kunt genieten tijdens uw volgende vakanties.

Dit vindt u vast ook interessant...

*Bekijk de voorwaarden van de aanbieding hier >