Member gets member

Nieuwe klant gelukkig, trouwe klant gelukkig!

Geniet het hele jaar door van onze Member gets Member aanbieding!

Breng een van uw naasten aan en geniet van €200 korting(3a) op uw volgende vakantie. Daarnaast geniet de nieuwe klant van €100 korting(3b) op zijn eerste verblijf. Deze aanbieding is geldig op alle verblijven* en alle data, en is combineerbaar met alle lopende aanbiedingen, behalve last minute kortingen.

GELUKKIGE NIEUWE KLANT: €100 KORTING

Ontdek hoe u dankzij uw peter kan kennismaken met Club Med

Het is heel eenvoudig om van onze Member gets Member aanbieding te genieten. Bij de boeking van uw eerste verblijf identificeert u zich als petekind van uw vriend(in) door zijn naam en GM-nummer mee te delen (reservatie bij uw Club Med agentschap, erkend reisagentschap of via het nummer 070 666 334).

Zijn GM-nummer vindt u terug op de papieren of elektronische Member gets Member kaart die hij u eventueel bezorgd heeft. Heeft u deze kaart niet ontvangen, kan u het hem/haar altijd vragen.

Onze voorwaarden

GELUKKIGE TROUWE KLANT : €200 KORTING

Laat uw naasten kennismaken met het plezier van een Club Med vakantie

  • Breng uw naaste aan door u in te loggen op uw persoonlijke ruimte, en ga naar de rubriek Member gets Member. Hij/zij zal uw GM-nummer toegestuurd krijgen zodat hij/zij van dit voordeel kan genieten bij boeking.

  • Blijf op de hoogte. Wij sturen u een e-mail met meer informatie over de boeking van uw aangebrachte vriend(in).

  • Gebruik uw korting van €200(3a). Een maand voor het vertrek van uw petekind, ontvangt u een e-mail met meer informatie over de beschikbaarheid van uw korting.

  • Zodra uw vriend terugkomt van zijn vakantie, krijgt u automatisch 2500 extra punten op uw GM-nummer via ons getrouwheidsprogramma Member gets Member.
Zie Voorwaarden

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?