Waar te verblijven? Ontdek ons luxe Resort Club Med La Caravelle

La Caravelle

La Caravelle, op de Grande-Terre "vleugel" van Guadeloupe, verwelkomt u voor een fantastische all-inclusive vakantie op dit Franse eiland in West-Indië. Tussen de Club Med-sporten - windsurfen, zeilen, vliegende trapeze en nog veel meer kunt u heerlijk relaxen op het strand. Het mooiste strand van Guadeloupe is helemaal van jou! Vanaf juli 2019, zijn er nieuwe producten om te ontdekken in uw Resort, met een verrijkt aanbod voor gezinnen en nieuwe ervaringen waar iedereen van kan genieten.

Ontdek Guadeloupe, uw volgende droomvakantie wacht op u

Spreid uw vleugels, luister naar het Creools ritme en verken Guadeloupe, tussen land, zee en bergen.

Dit valt er in Guadeloupe te ontdekken:

Het ontdekken van de landschappen van Guadeloupe: een verblijf vol poëzie

"Het vlindereiland" zal u met wilde stranden en ongerepte bossen verleiden. Begin uw all-inclusive vakantie in Guadeloupe met de natuurreservaten Petite-Terre en Désirade. Dit beschermde gebied, met de typische Antilliaanse flora en fauna, is een kleine samenvatting van Guadeloupe. Steek Grande-Terre en diens rietvelden over om Basse-Terre en een diversiteit aan landschappen te bereiken. De mangroven en kokospalmen, het tropische bos en de reliëfs van de Soufrière geven uw verblijf een avontuurlijke sfeer. Geniet op de hellingen van de Soufrière-krater van een 360°-uitzicht tot aan Marie-Galante en Grande-Terre.

ONTDEK DE MUST-SEES VOOR UW FAMILIEVAKANTIE

Prachtige eilanden in de zee, een paradijs op aarde

De wonderbaarlijke natuur van Guadeloupe staat centraal tijdens uw ontspanning. Ontdek tijdens uw all-inclusive verblijf in Guadeloupe de plantages, het heldere water en de stranden van Marie-Galante, voordat u eropuit gaat om te duiken met dolfijnen en schildpadden. Terug naar Club Med La Caravelle in Grande-Terre, wandel langs de zuidkust en ontspan in de zon op de beroemde stranden van Le Gosier of La Caravelle. Tussen twee zonnesessies door kunt u uw swing oefenen tijdens uw vakantie in Guadeloupe: de golfbaan van Saint-François ligt op slechts 30 minuten van Club Med La Caravelle.

ONTDEK GOLF BY CLUB MED

Guadeloupe, een vakantie in het hart van de Creoolse cultuur

Nadat u de landschappen van Guadeloupe hebt leren kennen, gaat u in Point-à-Pitre aan boord van de Club Med 2 en maakt u kennis met de Creoolse cultuur. Bewonder de typische koloniale architectuur van het Saint-John Perse-huis, neem de geuren en kleuren van marktkruiden in u op en bezwijk voor de zoete geur van rum van de plantage Trois Rivières. Voor nog meer smaken tijdens uw verblijf in Guadeloupe, vier de gastronomie tijdens het Fête des cuisinières in Pointe-à-Pitre en proef de lokale gerechten: gevulde krabben, "boudins" of rivierkreeftjes.

ONTDEK AL ONZE CARIBISCHE CRUISES

Weerbericht in Guadeloupe

Gemiddelde weersvoorspellingen in Guadeloupe

Zomerseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

Mei

23°C

31°C

8u

147mm

Juni

24°C

31°C

8u

120mm

Juli

24°C

32°C

8u

150mm

Augustus

24°C

32°C

8u

198mm

September

23°C

31°C

8u

236mm

Oktober

23°C

31°C

8u

228mm

Winterseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

November

22°C

30°C

7u

220mm

December

20°C

29°C

7u

137mm

Januari

20°C

29°C

7u

84mm

Februari

20°C

29°C

7u

63mm

Maart

20°C

29°C

8u

73mm

April

21°C

30°C

8u

122mm

Wist u dat?

Club Med biedt ook verschillende cruises aan die vertrekken vanuit of met een tussenstop in Guadeloupe. Stap aan boord van de Club Med 2! En als u wilt, kunt u uw cruise combineren met een all-inclusive verblijf op Resort La Caravelle.

Onze cruises in de Caraïben

van november tot april

Stap aan boord van de Club Med 2, ons zeilschip met vijf masten, en beleef een uitzonderlijke cruise. Aan boord, verfijnde service, een unieke sfeer en activiteiten voor iedereen (sport, zwembad, ontspanning, ontdekking).

Meer weten

Ook interessant voor u...