Een romantische en ontspannende huwelijksreis op de Seychellen

Samen met de liefde van uw leven op huwelijksreis naar de Seychellen en even doen alsof de rest van de wereld niet bestaat... Droomt u er ook al van? Er is geen mooiere bestemming om jullie liefde te vieren dan de Seychellen, een prachtige eilandengroep in de buurt van Madagaskar en Mauritius. Een honeymoon op de Seychellen klinkt verleidelijk? Het werd nog mooier, want op deze reis draait alles rond privacy en privilèges. Laat u steeds weer verrassen door de Seychelse landschappen en de eilanden Praslin en Mahé. Dit werd zonder enige twijfel een onvergetelijke ervaring!

De Seychellen staan bekend als de ultieme romantische bestemming, ideaal dus voor een huwelijksreis.

Op honeymoon naar de Seychellen, dat is een reis waar de tijd even helemaal stil staat en u het dagelijke leven helemaal achterlaat. Net zoals Mauritius zijn ook de Seychellen gekend als een topbestemming voor een romantische vakantie. Wie kiest voor een huwelijksreis op de Seychellen kiest voor een exclusieve bestemming waar de toeristische sector gewend is om koppels te verwelkomen. Heel wat kersverse bruidsparen komen naar deze archipel om op adem te komen na de gezellige drukte van een uitgebreid huwelijksfeest. En ze hebben groot gelijk! De Seychellen zijn immers dé bestemming bij uitstek voor pasgetrouwde stellen. Beleef een ervaring uit duizenden!Mooie landschappen en droomstranden zover het oog reikt wachten hier op u. Kom ze snel samen ontdekken! De Indische Oceaan blijft iedere dag weer verbazen, het is een tapijt van blauwschakeringen waar u nooit genoeg van krijgt. Komen samen met uw soulmate de mooiste stranden van onze planeet ontdekken. Een honeymoon in de Seychelse archipel vergeet u nooit meer. Geniet van de rust, van de omgeving en van elkaar. Een huwelijksreis op de Seychellen is een en al sereniteit. Ga op ontdekking in de archipel en verken fascinerende sites, maar altijd ver weg van het massatoerisme. Geniet van uw wittebroodsweken tijdens een authentieke reis, herbron en maak tijd voor wat echt belangrijk is. Dolce far niente in een romantische omgeving, rust en harmonie op een van de allermooiste plekjes ter wereld met spectaculaire natuur en authentieke oerwouden... dit werd een vakantie om nooit te vergeten!

Kom de Club Med-producten op de Seychellen ontdekken

Een huwelijksreis op de Seychellen, dat is een bestemming met heel wat troeven

Maak tijdens uw huwelijksreis op de Seychellen kennis met de gastvrije bevolking. Hier werd u verwelkomd als een oude bekende. De Seychellers weten hoe zij hun gasten in de watten moeten leggen en zij zorgen voor een onvergetelijke ervaring in de archipel. Op de Seychellen vindt u trouwens tal van restaurants die zeer geschikt zijn voor een honeymoon. Samen met z’n tweetjes genieten van heerlijke culinaire creaties met invloeden uit alle windstreken. Natuurlijk mogen ook de traditionele creoolse gerechten niet ontbreken op het menu. Romantisch tafelen was nog nooit zo spectaculair. Wacht dacht u bijvoorbeeld van een diner bij ondergaande zon op een paradijselijk strand, met de voetjes in het warme zand? Trouwen op een exotisch strand in de tropen? Geef elkaar het ja-woord in een idyllische setting en organiseer een romantische ceremonie in bescheiden kring op het strand. Op zo’n originele trouwlocatie werd de mooiste dag van jullie leven wel héél uniek.

Wist u dit al?

Het is altijd het juiste moment om op huwelijksreis te gaan naar de Seychellen. Het tropische regenwoudklimaat van de archipel is vrij stabiel. Daarom is het altijd de goede periode om op honeymoon naar de Seychellen te vertrekken. Het hele jaar door is het hier mooi weer. En dat is een grote troef, want dat betekent geen beperkingen qua vakantiedata. Van oktober tot april ligt de gemiddelde temperatuur rond 32°C. Deze periode is de vochtigste. Van mei tot september spreken we over het droge seizoen of het ‘koele’ seizoen. Dat blijft natuurlijk relatief, want de temperaturen schommelen tussen 18°C en 26°C.

Honeymoonen in een archipel met veel verschillende vibes

De Seychellen tellen maar liefst 115 eilanden waar u heel wat verschillende vibes vindt. De eilanden Mahé, Sainte-Anne en Praslin hebben bijvoorbeeld ieder een heel aparte sfeer. Waar wacht u nog op? Kom ze snel samen ontdekken en als jullie het plekje van jullie dromen gevonden hebben blijven jullie gewoon nog wat langer. U krijgt de indrukwekkende landschappen in al hun aspecten te zien tijdens een stevige hike of een rustige wandeling. Samen even uitrusten op een paradijselijk strand en een duik nemen in het kristalheldere water hoort er natuurlijk ook bij. U bent immers op huwelijksreis! En wat dacht u van een boottocht om meerdere eilanden te ontdekken? Wat is er romantischer dan een mini-cruise met uw geliefde? Even helemaal van de buitenwereld afgezonderd, met z’n tweetjes in een sprookjesachtige wereld. Een gedroomde gelegenheid om de Seychellen op een andere manier te ontdekken tijdens deze romantische vakantie.Ontspannen in een paradijselijke omgeving dat is waar het bij een huwelijksreis uiteindelijk om draait. Op de Seychellen verblijven jullie in een romantische bubbel waar jullie enkel oog hebben voor elkaar. Kom terug thuis met unieke herinneringen aan uw huwelijksreis, uitzonderlijke momenten met twee voor een onvergetelijke ervaring.

Ook interessant voor u?