Nieuw: per 15 oktober directe vluchten met Air Belgium vanaf Brussel naar Mauritius!

Een reis naar Mauritius is een ervaring die u minstens één keer in uw leven moet beleven! Deze bestemming te midden van de Indische Oceaan zet iedereen ontegensprekelijk aan het dromen met haar witte zand, haar kokosbomen en haar turkooisblauwe water. Wie van plan is om naar Mauritius te reizen, wil dat alles perfect is om het absolute geluk te beleven! Maak uw droom waar met de all-in luxeverblijven van Club Med. In La Pointe aux Canonniers of La Plantation d'Albion, gelegen in een van de laatste wilde baaien van het eiland, kunt u alles loslaten bij Club Med. Mauritius heeft tal van natuurlijke schatten te bieden die u kunt ontdekken per boot, tijdens een duiksessie of gewoon vanuit uw ligstoel op het witte zand. Het hele gezin kan genieten van activiteiten aangepast aan elke leeftijd. Eén ding is zeker: uw vakantie in Mauritius zal een onvergetelijke indruk nalaten.

Waar te verblijven? 3 Resorts om de charmes van Mauritius te ontdekken

Palmbomen, een blauwe zee en wit zand: uw vakantie op Mauritius is compleet

Ga op een prachtig creools avontuur en laat de aardige Mauritianen u rondleiden over dit beschermde eiland.

maximkabb

Avontuur en natuur maken uw vakantie op het eiland Mauritius compleet

Weelderige landschappen en oneindige, paradijselijke stranden: uw all-inclusive vakantie op Mauritius laat u onverwachte wonderen zien. Chamarel is een stad in het zuiden van het eiland die bekend staat om de zevenkleurige heuvels; een prachtig en verrassend landschap met een grootse waterval op de achtergrond. Het reliëfrijke en veelkleurige landschap bestaat uit oker-, bruin-, rood- en paarstinten. Meer in het noorden, op twintig minuten van uw resort La Pointe aux Canonniers, vindt u de SSR Botanic Garden, een botanische tuin van 37 hectare groot. In Pamplemousses ziet u tientallen soorten palmbomen, vijvertjes en een indrukwekkende collectie waterlelies. Op een uur afstand vanaf hier en vanaf de resorts Club Med La Plantation d'Albion en Les Villas d'Albion ontdekt u een andere schat van dit eiland met helder water, palmbomen en een fijn zandstrand aan de Indische Oceaan: op het Île aux Cerfs ziet u de grootste lagune van Mauritius.

ONTDEK MAURITIUS VOOR DE HELE FAMILIE
8vFanI

Sport en activiteit in het paradijs

Uw all-inclusive vakantie op het eiland Mauritius is ook een goede gelegenheid voor activiteiten. Vanaf het Île aux Cerfs en het strand Flic-en-Flac kunt u duiken tussen de anemonen en clownvissen. Reizigers met zeebenen vervolgen hun vakantie op Mauritius met een excursie naar het Île des Deux Cocos. Een paradijselijk en afgelegen landschap in het maritieme reservaat Blue Bay. Golfliefhebbers kunnen naar de baan van Mont Choisy op vijftien minuten van het resort La Pointe aux Canonniers.

BELEEF EEN SPORTIEVE VAKANTIE BIJ CLUB MED
encrier

Vakantie naar Mauritius: kies voor een all-inclusive vakantie bij Club Med naar dit exotische land

De Mauritiaanse cultuur is een wereld op zich, met Aziatische, oosterse en Afrikaanse invloeden. Deze diversiteit is te zien op de markt van Flacq met creoolse gastronomie, allerlei exotische vruchten, rougail en gegrilde langoustines. Op het ritme van de sega wordt uw all-inclusive vakantie naar het eiland Mauritius een levendige en onvergetelijke ervaring.

ONZE ALL-INCLUSIVE FORMULE VOOR U

Deze bestemmingen spreken u waarschijnlijk ook aan: