Om toegang te krijgen tot onze Resorts in Frankrijk en de Franse Antillen, is een sanitaire pas vereist voor onze klanten van 12 jaar en ouder in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.
Klanten worden gevraagd om één ​​van de volgende documenten te tonen:

 • Een bewijs van een volledige vaccinatie tegen Covid-19(1)
 • of het resultaat van een negatieve RT-PCR test (nasofaryngeale of speekseltest) of antigeen Covid-19-test, gedaan binnen 48 uur voor uw aankomst(2)
 • of het resultaat van een positieve RT-PCR-test die het herstel van COVID-19 bevestigt, met een datum langer dan 11 dagen en minder dan 6 maanden.

De Pass Sanitaire verkrijgt u via de app Tous Anti Covid, te downloaden in de Appstore of in de Google Play Store.

Bij het ontbreken van deze documenten wordt de toegang tot het Resort geweigerd aan deze persoon en aan de begeleidende voogd als de persoon minderjarig is en aan eventuele meereizende minderjarigen als de persoon meerderjarig is.

Terugkomst naar België

 • U dient het Passenger Locator Form in te vullen
 • Passagiers ouder dan 11 jaar die geen hoofdverblijfplaats in België hebben, moeten ook beschikken over een negatieve Covid-19-test die binnen 48 uur na aankomst is behaald, of een Covid-19-certificaat dat bevestigt dat de passagier volledig is ingeënt of hersteld.

Dit verzoek is een aanvulling op en vervangt niet de douaneformaliteiten van het land van bestemming als u naar het buitenland reist en de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappijen. Deze kunnen soms restrictiever zijn, wij adviseren u hier kennis van te nemen. Bijvoorbeeld via https://www.traveldoc.aero/, op de website van reopen Europa of via de site Diplomatie België>. Ook kunt u contact met ons opnemen via 070 666 334 of een kijkje nemen op onze Coronavirus FAQ

Een vakantie naar Frankrijk: het land van wijn en kaas

Van de groene Vogezen tot de accenten van het Provençaalse achterland, tot de Atlantische kust, Frankrijk onthult zichzelf als veelvoudig. Door de seizoenen heen accentueren charme, art de vivre en Franse uitmuntendheid uw verlangens naar ontsnapping.

Waar te verblijven? Onze resorts om de charmes van Frankrijk te ontdekken

)

Te ontdekken in de buurt van onze Resorts in Frankrijk

Uw vakantie in Frankrijk, het land van verschillende landschappen

Begin uw all-inclusive vakantie in Frankrijk door de lucht van de Provence en de Franse Rivièra in u op te nemen.

 • Slechts 1u30 van Resort Club Med Opio in de Provence, in de richting van de kalme wateren van het strand van Pampelonne en het 4,5 km lange zand.
 • Bewonder op weg naar uw vakantie de okerkleurige toppen van het Esterel-massief.

Frankrijk heeft nog steeds veel landschappen te ontdekken over bijna 6000 km kustlijn en de honderden meren en rivieren.

 • Wandel aan de verkwikkende Atlantische kust door de dennenbossen en proef van watersport in het Resort la Palmyre Atlantique.
 • In de Vogezen, vlakbij Vittel Golf Ermitage, ga de lucht in met de bergen van de Ballons des Vosges. Ontspan hier in het hart van een zacht en harmonieus massief en hooggelegen meren met helder water. Verleng daarna het plezier aan de oevers van de Moezel dankzij het watersportcentrum Epinal en zijn verschillende wateractiviteiten.
ONTDEK DE VOSGISCHE BOSSEN IN VITTEL

Franse schoonheid in alle variaties

Deze natuurlijke diversiteit is een erfgoed waaraan veel traditionele vaardigheden zijn verbonden.

 • In Grasse, op 15 min van Resort Club Med Opio in de Provence, snuif de geuren van het Fragonard-museum op en blader door de geschiedenis van parfumerie. Ga vanuit Grasse naar Cannes om de omvang van deze hoogwaardige knowhow te waarderen door voor de ramen van de flamboyante Croisette te wandelen.
 • Deze smaak voor verfijning vindt zijn volledige bestaansrecht in Bordeaux, land van wijnen. Ontdek tijdens uw verblijf in Frankrijk deze eerste ambassadeur van de Franse levenskunst in de Cité du vin, 1u30 van Resort La Palmyre Atlantique.
 • Ontmoet in de Vogezen bij de honingboerderij La Ruche Vosgienne, op slechts 20 minuten met de bijenvlucht van [Resort Club Med Vittel Golf Ermitage](https://www.clubmed.be/r/vittel-golf -ermitage/y?locale=nl-BE) en neem deel aan het honingextractieproces en proef daarna snoepjes met de geur van de kostbare nectar.
ONTDEK OOK DE MUST-SEES VOOR EEN FAMILIEVAKANTIE

All-inclusive verblijf: Frankrijk prikkelt de zintuigen

Als wijn uw smaakpapillen prikkelt, onthult uw all-inclusive vakantie in Frankrijk uw zoetekauw met talloze lokale specialiteiten. Laat uw culinaire nieuwsgierigheid de vrije loop.

HET GENOT VAN DE TAFEL, SPORT, HAMMAM... ALLES INCLUSIEF BY CLUB MED

Frisse lucht en grandioze omgeving in de Alpen in de zomer

De Alpen hebben in de zomer grote verrassingen voor u in petto, of het nu gaat om landschappen, gastronomie of de rijkdom aan activiteiten:

 • In de buurt van Club Med La Rosière, ontdek de Chanousia Alpine Botanical Garden, die de transalpiene valleien domineert. De bedden met alpenplanten groeien zowel op Franse als Italiaanse bodem. U kunt de kleuren bewonderen en de geuren opsnuiven van maar liefst 1.600 inheemse soorten.
 • Ontdek in de buurt van Club Med Les Arcs Panorama een adembenemend panorama vanaf de Aiguille Rouge. Op meer dan 3.226 meter boven zeeniveau bent u op de juiste plek om de Mont Blanc met uw vingertoppen aan te raken.
 • Bij Club Med Alpe d'Huez, neem de ontsnapping op de route des 21 bochten. Een mythische en koninklijke route waar de kleine koningin soeverein is. En wanneer Frankrijk aan de beurt is, is het hier dat de kanshebbers voor de toppen een bittere strijd voeren.
ONTDEK DE ALPEN IN DE ZOMER

Feitjes over Frankrijk

§ Rechtstreekse vluchttijd: 1 - 1,5 uur
§ Munteenheid: de euro
§ Beste maanden om te bezoeken: mei tot en met september
§ Bekend om: cultureel erfgoed, gastronomie en geschiedenis
§ Gesproken talen: Frans

Wist u dat Club Med een zeilschip heeft?

Vertrek vanuit Nice en begin aan een onvergetelijke cruise rond de Middellandse Zee op onze prachtige zeilboot Club Med 2. Een onvergetelijk all-inclusive verblijf!
Ik ontdek cruises

De Franse joie de vivre

Ontdek de ware kunst van het leven in Frankrijk, van de elegante straten van Parijs, de glooiende wijngaarden van Bordeaux, tot de gouden zuidkust. Dit rijke en prachtige land heeft voor elke reiziger iets te bieden, van romantische stedentrips en gastronomische rondleidingen door wijngaarden tot skitrips en all-inclusive vakanties aan zee.

Rijk aan cultuur

Een bezoek aan de Eiffeltoren, het Louvre of Versailles is een must, maar als u nog dieper het achterland in duikt, ontdekt u een schat aan kunst, geschiedenis en avontuur, perfect voor gezinsvriendelijke vakanties en culturele uitjes. Verken met de kinderen een echt sprookjeskasteel bij de Mont St-Michel, maak een geurige wandeling door de parfumgeschiedenis in het Fragonard Museum of flaneer over de La Croisette-boulevard in Cannes.

Een culinair hoogstandje

Laat uw innerlijke fijnproever los tijdens een gastronomische tour langs de talloze lokale specialiteiten van Frankrijk. Probeer delicate oesters op het eiland Oléron of tapenade en anchoïade in de Provence. Trakteer de kinderen op kleurrijke macarons, plakkerige eclairs en romige mille-feuilles tijdens uw gezinsvakantie, terwijl de volwassenen genieten van lokale cognacs, wijnen en champagne.

Ook interessant