Breng de kerstdagen door in de Alpen

Tussen dagen op de pistes en landschappen die allemaal bedekt zijn met sneeuw, biedt kerst doorbrengen in de Alpen u een verblijf in een goddelijke omgeving. Wandelingen op de kerstmarkt, animatie voor kinderen, weelderig vuurwerk: volg ons van Courchevel naar Les Arcs via Zwitserland om de pracht van Kerstmis in de Alpen te ontdekken.

Kerst in de Alpen: een betoverende plek

Er is geen plek die meer magisch is dan de bergen tijdens Kerstmis. De verse sneeuw verandert het berglandschap in een betoverende omgeving, versterkt door het intense groen van de dennenbossen. In de stad komen alle huizen tot leven met sprankelende lichtjes en zijn balkons, ramen en etalages versierd met decoraties. Kerst doorbrengen in de Alpen biedt u een betoverend moment.

In Les Arcs kan geen enkele plaats de magie van Kerstmis weerstaan. Zo ontstaat er een kerstdorp in Arc 1600 en 1800. Tegenover het imposante silhouet van de** Mont Blanc** beginnen de kerstvieringen in de Alpen een paar dagen vóór 24 december. De kerstman, zijn elfen en zijn slee vol cadeautjes nestelen zich in een droomachtige omgeving. Tijdens uw verblijf in de Alpen met Kerstmis zult u de vriendelijke sfeer waarderen die heerst in deze magische dorpjes, waar u na een dag skiën een kop warme chocolademelk kunt drinken met uw gezin.

Ook in Samöens zal de magie aanwezig zijn. Als uw kerstverblijf in de Alpen u meeneemt naar de Giffre-vallei, ontdekt u een kerstmarkt met magische decoraties en met lokale ambachten. Na een wandeling in het hart van de kerstmarkt, kunt u de vele gebreide decoraties bewonderen die het dorp een origineel en creatief tintje geven.

Wist u dat?

Voordat u met uw familie aan tafel gaat voor het traditionele kerstdiner, kunt u profiteren van uw kerstvakantie in de Alpen om de feestdagen af ​​te trappen met een grote show. Ga in Les Arcs op 24 december naar Arc 1800 voor een grandioze vuurwerkshow met uitzicht op de besneeuwde bergen. Nog een niet te missen kerstspektakel in de Alpen is de fakkelafdaling. De kerstman maakt dan van de gelegenheid gebruik om over de paraglidingbanen te vliegen voordat hij zich bij de gezinnen op het sneeuwfront voegt om het vuurwerk te bewonderen.

Ontdek onze Club Med Resorts in de Alpen

De Alpen tijdens Kerstmis: een familiegelegenheid

Kerst doorbrengen in de Alpen is een gelegenheid om veel activiteiten voor kinderen aan te bieden. De kerstmarkt werd het niet te missen evenement voor gastronomische wandelingen met het gezin. Ook tijdens uw kerstvakantie in de Alpen hebben de kinderen recht op een bijzonder levendig programma. Terwijl Courchevel schittert met duizend lichtjes, worden de kleintjes uitgenodigd voor een vieruurtje voordat hun feest begint. Ze kunnen dan de kerstman ontmoeten en met hem op de foto gaan.

Ten oosten van Courchevel zal Tignes de mogelijkheid geven aan laatkomers om hun brief aan de kerstman te bezorgen, voordat ze deelnemen aan een workshop om kerstversieringen te maken of voor een moment van mijmering bij een verhalenverteller. Na het uitpakken van hun kerstcadeautjes worden de kinderen verwacht op de piste voor een fakkelafdaling op ski's met de Franse skischool.

Tignes
Tignes
Nieuw ResortWinter
Met Exclusive Zone

Tignes

Frankrijk

Kerst in de Alpen: anders dan thuis

De magische sfeer van de kerstdagen in de Alpen is niet alleen het voorrecht van Courchevel of de Alpen. Door de grens over te steken, biedt uw verblijf in de Alpen met Kerstmis u een verrassende culturele verandering van omgeving. Ga in Zwitserland naar St. Moritz voor feestdagen in het hart van het kanton Graubünden. In december organiseert het oord een traditionele kerstmarkt waar u kunt wandelen tussen de kraampjes met handgemaakte kerstversieringen, houten voorwerpen en heerlijke kazen.

In de Valle d'Aosta, zoals in Cervinia bijvoorbeeld, is de kerstmarkt ook de ontmoetingsplaats waar u originele en typische geschenken kunt vinden om uw dierbaren te verwennen. Boven het vuur geroosterd vlees, vleeswaren en kazen zullen enkele van de smakelijke en authentieke lekkernijen zijn die uw kersttafel zullen versieren. Als toetje kunt u met de beroemde panettone uw feest afsluiten met een zoete en authentieke touch.

Niets beter dan kerst in de Alpen om u het gevoel te geven van een knusse vakantie. In het hart van een onberispelijke omgeving, versierd met sprankelende lichtjes, zal uw verblijf in de Alpen met Kerstmis u prachtige momenten van samenzijn met het gezin bezorgen. Zowel op de pistes als op de kerstmarkt is er altijd magie.

dit vindt u vast ook leuk...