Een reis naar Zuid-Amerika om u tijdens uw vakantie onder te dompelen in een andere omgeving!
Een reis naar Zuid-Amerika is een moment van ontdekking en verwondering, gaande van folklore over tradities tot economische ontplooiing.
Van de Andes tot de stranden van Ipanema: uw vakantie in Zuid-Amerika belooft een verrijkende cultuurschok te worden, op het ritme van de samba!
Om van uw verblijf in Zuid-Amerika een onvergetelijk moment te maken, stelt Club Med u all-in luxeverblijven voor in Brazilië, aan de stranden van Salvador de Bahia, in Trancoso, een echte Braziliaanse hotspot, of in Itaparica, ten zuiden van Rio de Janiero.

Brazilië

Een reis naar Brazilië is de ideale gelegenheid om het Amazonegebied en adembenemend mooie tropische stranden te ontdekken. Door te kiezen voor de Club Med-ervaring, doet u zichzelf een onvergetelijk all-in luxeverblijf in Brazilië cadeau! Stelt u zich eens voor op een strand van Salvador de Bahia met een caipirinha in de hand, genietend van de bewegingen van het capoeira-ballet, of opteer voor een onderdompeling in het primaire woud ten zuiden van Rio de Janeiro! Om de luxe nog iets verder door te drijven, kunt u uw vakantie in Brazilië doorbrengen in ons Dorp Trancoso, een echte Braziliaanse hotspot die enorm in de smaak valt bij de Braziliaanse geldmagnaten. Luxe en all-in, dat zijn de Club Med-verblijven!

Zie meer