In 2023 pakt Club Med uit met nieuwe programma’s voor tieners

Er zit een groot verschil tussen de verlangens, activiteiten, nieuwsgierigheid en het levensritme van 11-, 14- en 17-jarigen. Om gerichter in te spelen op wat jongeren willen introduceert Club Med in 2023 twee nieuwe formules voor verschillende leeftijdscategorieën, in zowel zon- als bergresorts:
§ e TEENS CLUB MED voor 11- tot 13-jarigen
§ en de CHILL PASS CLUB MED voor 14- tot 17-jarigen.
Op die manier worden de groepjes evenwichtiger en sluiten de activiteiten nog beter aan bij de wensen van tieners tijdens de vakantie.

Deze service is inbegrepen in het verblijfsarrangement voor tieners van 11 tot en met 17 jaar.

Teens-programma

De nieuwe “bestemming'' voor 11- tot 13-jarigen

"Wat doen we vandaag?”

Dat is dé vraag bij jonge tieners, die maar wat graag ontdekken en verkennen. Voor Club Med bestaat de uitdaging er daarom uit om routine te vermijden door heel gevarieerde activiteiten aan te bieden. Geen twee dagen lijken dan ook op elkaar. Hierdoor zit de vakantie ook voor hen vol onvergetelijke herinneringen.

Het ijs breken 

Om het programma te starten worden themaspellen voorgesteld om vriendschappen en samenwerking aan te moedigen. Er is bijvoorbeeld een lijst met challenges waaruit ze kunnen kiezen, zodat ze hun toekomstige beste vrienden kunnen ontdekken door hun favoriete sport of beroemdheid na te doen!

Games 2.0 en Olympiades

Club Med geeft zelfs de meest klassieke sporten een compleet andere en verrassende toets. Wat dacht u van vier volleybalnetten in plaats van één, of kajakken in de vorm van een te gekke estafette in groep? Op die manier verleggen de jongeren hun grenzen en leren ze vooral ook om elkaar te helpen.

Talent op het podium 

Tijd voor creativiteit: tijdens de vakantie mogen tieners volop dromen en nieuwe talenten ontdekken. Er staan tal van workshops op het programma zoals vriendschapsbandjes maken of danslessen volgen voor op het avondfeest.

Chill Pass-programma

Speciaal voor jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Club Med wil de tieners van hun smartphone weghalen, om samen met hun leeftijdsgenoten zonder enige verplichting te genieten van de activiteiten die ze voor die dag kiezen. Hiertoe heeft Club Med een programma uitgewerkt dat ieders gevoeligheden en karakter respecteert, zodat er echt voor elk wat wils is, ongeacht de interesses.

Banden IRL*

Club Med moedigt vanaf het begin van de vakantie de onderlinge interactie aan, en telkens als iemand nieuw bij de groep komt.
Om elkaar te leren kennen beschikken de jongeren over eigen loungecorners, waar ze als vrienden kunnen samenkomen.

_In real life

Eigen plekjes

Een heel belangrijk element is om rekening te houden met hun behoefte aan vrijheid. Zonder ouders of familie vertrekken ze voor ontspannende excursies buiten het Resort of nemen ze deel aan sporten met een twist in zones speciaal voor hen, zoals een paddlerace, een lasergame en nog veel meer.

Leuker dan een eindejaarsbal

Met Chill Pass Club Med hebben de jongeren toegang tot exclusieve locaties. Hier kunnen ze ongedwongen en in een originele setting doen waar ze zin in hebben: sterrenkijken, kaarten, in het donker sporten bij feeërieke sfeerverlichting, samen naar hun favoriete playlist luisteren of zelfs de dansvloer onveilig maken. En elke vakantie werd afgesloten met een bruisend, cool en complexloos feestje.

Sinds juli 2023 in deze Resorts:

Vanaf winter 2023/2024 in onze bergresorts:

Tignes
Tignes
Nieuw ResortWinter
Met Exclusive Zone

Tignes

Frankrijk