Thuisbasis van het typische eilandparadijs

§ Perfecte huwelijksreisbestemming
§ Exotische gezinsvakanties met veel watersporten
§ Bekend om de overwater-villa's
§ Duiken en snorkelen zoals nergens anders op de wereld
§ Spa- en wellnessvakanties

Witte stranden, blauwe wateren

Stel u voor dat u op poederachtig wit zand stapt, klaar om een duik te nemen in het warme turquoise water van de Indische Oceaan. Of uw beschrijving van het paradijs nu spelen op het strand met uw kinderen is, u laten verwennen in de spa of langs het exotische zeeleven onder de golven zweven, deze eilanden hebben voor elk wat wils.

Het eilandleven

Laat het dagelijkse leven achter u en ontdek een wereld vol avontuur. De Indische Oceaan biedt snorkelmogelijkheden van wereldklasse met indrukwekkende populaties schildpadden, walvishaaien en roggen. Ga vissen op de oceaan of onderhandel voor specerijen op de vismarkten van het eiland. Ga met uw kinderen zeilen op een glinsterende lagune of ontspan gewoon in een wilde baai en geniet van de rust van uw eigen tropische paradijs.

Kies uw eiland

De Malediven, de Seychellen en Mauritius zijn drie van 's werelds meest weelderige bestemmingen dankzij de adembenemende stranden, levendige dieren in het wild en het hele jaar door zonneschijn. Elk eiland biedt een unieke smaak van het paradijs die u nergens anders zult vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is het eiland kiezen dat het beste bij u past.

Onze bestemmingen in de Indische Oceaan

Geniet het hele jaar door van het beste van onze luxueuze vakanties in de Indische Oceaan met uw dierbaren. Van strandvakanties op de Seychellen en de Malediven tot actieve vakanties op Mauritius, onze vakantiebestemmingen in de Indische Oceaan hebben het allemaal. Het beste van alles is dat uw vakantie aan de Indische Oceaan volledig all-inclusive is, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken als u eenmaal hier bent - leun achterover, ontspan en ervaar de ware betekenis van een luxe vakantie met Club Med. Het klimaat op de vakantiebestemmingen in de Indische Oceaan kan enorm variëren, afhankelijk van waar u uw vakantie doorbrengt. Mauritius, de Seychellen en de Malediven genieten het hele jaar door van warm, tropisch maritiem weer, met een luchtvochtigheid van rond de 75% -80%. De luchtvochtigheid is over het algemeen het laagst in februari en maart, en het is in deze tijd dat de zeebries de vochtige omgeving tempert.

Seychellen

Het heerlijke gevoel van alleen zijn op de wereld te midden van een ansichtkaartlandschap! In het hart van de archipel van de Seychellen en een beschermd nationaal marien park, is het privé-eiland Sainte Anne de thuisbasis van één enkel hotel: het Club Med Seychelles Eco-Resort. Volwassenen en kinderen zullen hun innerlijke Robinson Crusoe wakker maken tijdens een vakantie in totale harmonie met de natuur, en waar veel van de activiteiten direct verbonden zijn met de Indische Oceaan en diens subliem mooie landschap.

Ontdek de Seychellen

Malediven

Een reis naar de Malediven staat garant voor de ontdekking van een waar aards paradijs! Turkooisblauw en warm water, wit en fijn zand en tropische planten: de archipel van de Malediven is een ideale bestemming om zich af te zonderen van de rest van de wereld en te ontspannen. Voor uw vakantie op de Malediven stelt Club Med u een verblijf in Kani voor, gelegen op een privéatol dat als een tuineiland uitsteekt boven het turkooisblauwe water van de Indische Oceaan. U kunt ook kiezen voor een verblijf in een van de Eco Nature Villa's in een indrukwekkende lagune, op het eiland Gasfinolhu. Zowel in Kani als in Finolhu is alles voorzien om op de Malediven een onvergetelijke vakantie te beleven. Verken de adembenemend mooie zeebodem, ga kajakken op het doorzichtige water, geniet van het luxueuze comfort van de zwembaden en neem deel aan tal van sportactiviteiten voor jong en oud. De Club Med-ervaring, dat is de eenvoud van all-in verblijven combineren met de standing van luxevakanties!

Ontdek de Malediven
Kani
Kani
Met Exclusive Zone

Kani

Maldiven

Mauritius

Een reis naar Mauritius is een ervaring die u minstens één keer in uw leven moet beleven! Deze bestemming te midden van de Indische Oceaan zet iedereen ontegensprekelijk aan het dromen met haar witte zand, haar kokosbomen en haar turkooisblauwe water. Wie van plan is om naar Mauritius te reizen, wil dat alles perfect is om het absolute geluk te beleven! Maak uw droom waar met de all-in luxeverblijven van Club Med. In La Pointe aux Canonniers of La Plantation d'Albion, gelegen in een van de laatste wilde baaien van het eiland, kunt u alles loslaten bij Club Med. Mauritius heeft tal van natuurlijke schatten te bieden die u kunt ontdekken per boot, tijdens een duiksessie of gewoon vanuit uw ligstoel op het witte zand. Het hele gezin kan genieten van activiteiten aangepast aan elke leeftijd. Eén ding is zeker: uw vakantie in Mauritius zal een onvergetelijke indruk nalaten.

Ontdek Mauritius