MauritiusVilla's Albion

Villa's Albion

Villa's Albion

Mauritius

Tripadvisor: 5.0

Een privé-villa buiten de stad in Mauritius

Welkom in uw eigen paradijsje in de Villa's van Albion.
Verscholen tussen weelderige tuinen en hibiscusbloemen, verblijft u in een luxe Mauritiaanse villa met privézwembad, eetkamer en veranda, ideaal voor een all-inclusive gezinsvakantie op Mauritius. Geniet van een persoonlijke butlerservice, die klaarstaat om uw koffers uit te pakken, het ontbijt voor te bereiden en uw champagne bij te vullen als u proost bij zonsondergang. Omdat u in onze Villa's verblijft, heeft u volledige toegang tot het nabijgelegen Resort La Plantation d'Albion, inclusief de luxe spa, kinderclubs, restaurants en bars en eindeloos veel watersporten en activiteiten.

Een zorgeloze vakantie begint bij Club Med

PRIJSGARANTIE Dankzij onze Premium All Inclusive formule ligt het volledige budget van uw verblijf vast zodra u reserveert.
FLEXIBEL BETALEN U kunt kosteloos in termijnen betalen en met het betaalmiddel van uw keuze.
ORGANISATIE VAN UW VERVOER Vluchten boeken, transfers organiseren, oplossing bij vertraging of vluchtwijziging? Wordt geregeld!ÉCRAN TOTAL-REISVERZEKERING Bijkomende garanties vóór en tijdens uw vakantie.

Luxe is... Tijd nemen voor uzelf op Mauritius

Kom tot rust en laat u in de watten leggen in het prachtige Club Med Resort “La Plantation d’Albion”.

In de Exclusive Collection lijn selecteert Club Med voor u de meest exclusieve belevenissen, services en producten dankzij haar jarenlange ervaring in high-end vakanties. Ervaar luxe op een nieuwe manier. Luxe met een vleugje Club Med Spirit, waar gezelligheid en exclusiviteit hand in hand gaan. Een nieuwe high-end ervaring met het gezin, met uw partner of met vrienden.

Praktische informatie

 • AVENUE DU CLUB MED
 • ALBION, ILE MAURICE
 • 742CU001
 • Mascareignes Islands / Mauritius Mauritius

Dichtstbijzijnde aankomst punt:

Transfer van en naar de luchthaven van Plaisance

1h

Wat is inbegrepen in uw pakket?

 • +

  Kinderclubs van 4 t.e.m. 17 jaar

 • +

  Gastronomische keuken & lokale specialiteiten

 • +

  De hele dag door premium bar & snacks

 • +

  Sporten: materiaal, lessen, toernooien etc.

 • =

  Feestelijk dag- & avondentertainment

 • Meer informatie
Duurzaamheid maakt deel uit van de reis
Meer lezen
Green Globe gecertificeerd
Sinds 2011 hebben onze Villa's consequent de Green Globe-certificering verdiend, wat een verantwoorde bedrijfsvoering garandeert dankzij vier componenten: afvalbeheer, energie- en waterverbruik, en verantwoorde inkopen.
Green Farmers-programma
Wij werken samen met de NGO Agrisud en ondersteunen 15 producenten in de regio om onze gasten gezonde, verse en duurzame lokale groenten en fruit aan te bieden die zijn geproduceerd via agro-ecologische landbouw.​​

Selecteer een datum en uw vakantiewensen

1. Voeg vervoer toe

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatie per volwassene, gebaseerd op een tweepersoonsverblijf. Type kamer is gebaseerd op beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatste update: 24 uur geleden

2. Kies uw aankomst- en vertrekdata:

3. Selecteer het aantal reizigers om uw persoonlijke reissom te bekijken

Dit vindt u vast ook interessant

*Met toeslag