Wij doen alles voor een zorgeloze reis

Wanneer u uw vervoer reserveert bij Club Med, de wereldwijde nummer één van all-inclusive vakanties, wordt uw reis naar onze Resorts van begin tot eind verzorgd door onze Sales Agents en onze teams in het Resort.

Waarom Club Med kiezen voor uw vervoer?

ONZE INZET VOOR VERANTWOORD TOERISME

Bij Club Med weten we dat de hulpbronnen van onze planeet niet oneindig zijn. Wij zijn ons bewust van de groeiende impact van toerisme, voornamelijk via transport, op het milieu en op de uitstoot van broeikasgassen. Wij zijn toegewijd aan het verminderen van ons verbruik van fossiele brandstoffen, de milieu-impact van onze eigen acties en het bevorderen van vrijwillige ecologische voetafdruk-compensatie voor het behoud van de natuur.

Daarnaast weten wij dat in deze tijden reizen wat spannender kan zijn. In onze Resorts combineren we welzijn en veiligheid, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Zowel op de zonbestemmingen aan zee, als in de bergen zult u genieten van het buitenleven rondom onze Resorts, en ook binnenshuis. Het aantal personen is beperkt om de nodige afstand te respecteren. En de Club Med-ervaring gaat verder! Entertainment en activiteiten zijn opnieuw ontworpen om de gezondheidsregels te respecteren, terwijl de spirit van gezelligheid behouden blijft die ons zo dierbaar is.

Het Happy to Care-programma

Bij Club Med zijn wij ons ervan bewust dat de vakanties die we aanbieden niet zonder impact op het milieu zijn. Daarom zetten wij ons al jaren in voor duurzaam toerisme en ecologische verantwoordelijkheid.

Ontdek hier meer over

Het Samen Veilig-programma

In al onze Resorts worden "Samen veilig"-protocollen zorgvuldig toegepast: desinfectie van ruimtes en materialen, binnen een mondkapje dragen (volgens lokale regels), flexibele uren in restaurants, maaltijden opgediend op borden, digitale services om wachtrijen te verminderen, versterkte gezondheidsmaatregelen in al onze kinderclubs... En indien nodig is er 7/7 dagen een arts of verpleegkundige beschikbaar.

Ontdek hier meer over