Indonesië

Een reis naar Indonesië is een ideale gelegenheid om ongelofelijke en theatrale landschappen te ontdekken.
Weelderig en tropisch woud, turkooisblauw water, wit en fijn zand: de Indonesische eilanden zijn een ideale bestemming om een andere omgeving op te zoeken en tot rust te komen.
Geniet tijdens uw vakantie in Indonesië van een all-in luxeverblijf in de Club Med-dorpen van Bali of Bintan Island.
Op Bali, het godeneiland, ontdekt u tussen de tempels, de zee en de rijstvelden een Balinese architectuur die onmiddellijk een gevoel van sereniteit zal overbrengen.
Op Bintan Island, een eiland ten zuiden van Singapore, verblijft u in bungalows van het topgamma met uitzicht op de zee en weelderige tuinen.
Met Club Med kunt u uw verblijf in Indonesië kracht bijzetten met tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin, zodat iedereen blijvende herinneringen overhoudt aan deze vakantie!

Bali

Welkom bij Club Med, in het mooie Indonesië. Zon, glimlachen, gastvrijheid en heerlijke lekkernijen wachten op u in een exotisch kleurrijke omgeving voor een hemelse Balinese vakantie. In de natuur en de Indonesische cultuur combineert Club Med's Resort Bali de exotica met het comfort van Club Med en een royale reeks activiteiten.

Bali
Bali
4 Drietanden

Bintan Island

Het eiland Bintan, ten zuiden van Singapore, is doordrenkt van de rijke historie van vroegere keizerrijken en ook de specerijenhandel heeft er sporen nagelaten. De kalme baaien hebben lange tijd als schuilplaats gediend voor de piraten van Orang Laut. Daar bevindt zich Bintan Island, een vredig en verfijnd oord waar modern comfort en Aziatische tradities samengaan.

Vanaf het terras van de Panorama Bar ziet u slechts nog azuurblauw, parelmoer en smaragd, of u nu naar het zwembad kijkt of naar de weelderige plantengroei in de parken. Bintan Island, een waar golfparadijs, ligt in de nabijheid van enkele van de mooiste golfbanen* van Azië.