Vergelijk uw wintersport

Vergelijk nu de prijs van een wintersportvakantie met een andere aanbieder met een wintersport bij Club Med

Stap 1: Selecteer uw criteria: skigebied, periode, aantal personen, soort accommodatie
Stap 2: Vergelijk op dezelfde criteria, uw gebruikelijke verblijf met de beste aanbieding Club Med. Het resultaat kan misschien verrassen!

Ik vergelijk

Franse Alpen

De Alpen, een must voor uw skivakantie!
Wintersportplaatsen zoals La Plagne, Les Arcs of Méribel bieden de beste skigebieden van Frankrijk, die van de Franse Alpen een bevoorrechte bestemming maken voor skivakanties.
Met 15 Dorpen die ideaal gelegen zijn aan de pistes in de mooiste wintersportcentra, biedt Club Med u all-in verblijven in de Alpen aan!
Huur van materiaal, skipas, skilessen en andere activiteiten tijdens de zomer: Club Med zorgt voor alles!
Als u ervoor opteert om de Club Med-ervaring te beleven, geniet u gegarandeerd van een geslaagde vakantie in de Alpen - een echte luxe vakantie!
Al onze Dorpen zijn uitgerust met infrastructuren die de grote hotels waardig zijn en bieden een lekkere en verfijnde keuken aan.

Zie meer

Italiaanse Alpen

Een verblijf in de Italiaanse Alpen?
De Italiaanse Alpen genieten internationale faam, en terecht!
Met zijn legendarische gastronomie en zijn Romeinse overblijfselen is Italië een bestemming die fascineert. En de Italiaanse Alpen zijn geen uitzondering hierop, met hun wandelpaden, hun skipistes en de Italiaanse gastvrijheid.
Voor uw verblijf in de Italiaanse Alpen kunt u genieten van het comfort van het Resort Cervina, aan de mythische gletsjer van de Matterhorn, of het Resort Pragelato Vialattea te midden van het op 1 na grootste skigebied van Europa!
Om ten volle te genieten van uw vakantie in de Italiaanse Alpen stelt Club Med u voor om de eenvoud van all-in verblijven te combineren met de standing van een luxevakantie.
Kies uw bestemming en laat los.

Zie meer

Zwitserse Alpen

Een skivakantie in de Zwitserse Alpen?
Ja! De Zwitserse Alpen moeten niet onderdoen voor hun Franse naamgenoot!
Saint-Moritz Roi Soleil behoort tot de populairste skioorden onder skiërs en snowboarders.
Een skivakantie in de Zwitserse Alpen staat borg voor prestigieus skiplezier in de gebieden van Jungfrau Top Ski, Haute-Engadine en de Alpen van de Vaud.
Als u opteert voor een skivakantie in Zwitserland met Club Med, geniet u van de eenvoud van all-in verblijven gecombineerd met de standing van luxevakanties.
Al onze Dorpen zijn uitgerust met infrastructuren van het topgamma, er wordt dagelijks een lekkere en verfijnde keuken geserveerd, en onze teams zorgen voor de huur van het materiaal, voor uw skipas en zelfs voor uw kinderen!

Zie meer