De perfecte vakantie met uw kleintje

Wij hebben aan alles gedacht

Op vakantie gaan met de allerkleinsten kan heerlijk zijn, mits u in de juiste omstandigheden werd ontvangen. De Baby Club Med® voorziet daarom aangepaste activiteiten, evenwichtige babymaaltijden, luiermatrassen, verzorgingsruimtes, flessenruimtes, een Baby Welcome-kit in uw kamer... Dankzij onze babyvriendelijke services kunt u optimaal genieten van uw vakantie.

Onze Resorts met een Baby Club Med®

Filters

De Baby Club Med: activiteiten speciaal voor kleintjes tussen de 4 en 23 maanden

in een rustige en vertrouwde omgeving

Overdag vangen onze G.O® de allerkleinsten op in de Baby Club Med®, een ruimte speciaal ontworpen voor kinderen van 4 t/m 23 maanden. Hier hebben ze toegang tot allerlei faciliteiten die ze zal helpen groeien en bloeien: interactieve spelletjes, kinderstoelen, kruipmatten... en zelfs een speciale slaapzaal, zodat ze hun vertrouwde ritme kunnen blijven volgen.

Op het programma: wandelingen, aftelrijmpjes, leer- en doespelletjes, muziek... Alle activiteiten zijn aangepast aan de leeftijd van ieder kind, het seizoen en de omgeving van het Resort. 's Middags kan uw baby in het gezelschap van de G.O® en de andere kinderen van de Baby Club® eten, maar u kunt er ook voor kiezen uw kleintje op te halen om samen te genieten van de lunch.

In alle Resorts met een Baby Club Med® is een verpleegkundige aanwezig.

De Baby Club Med® is niet inbegrepen in de all-informule en werd in een selectie Resorts aangeboden.

Wel eens van de Baby Gym gehoord?

Op het programma: spelletjes en motoriek

Hup! Op naar de kruipmat... Om coördinatie en balans te leren, je te oriënteren, je aan te passen aan obstakels en de kennis van je lichaam te verbeteren, gaat er niets boven een parcours van speelse en kleurrijke motorische vaardigheden. De Baby Gym is een activiteit die speciaal is ontworpen voor het motorisch ontwaken van de kleintjes.

De Baby Gym werd aangeboden als onderdeel van Baby Club Med®-activiteiten.

Ook interessant voor u...