Club Med voor kinderen

VAN 4 T/M 23 MAANDEN

Baby's zijn van harte welkom!

Alles is voorzien

Reizen met zeer kleine kinderen is alleen aangenaam als u in de juiste omstandigheden wordt ontvangen. De Baby Club Med® voorziet daarom aangepaste activiteiten, evenwichtige babymaaltijden, luiermatrassen, verzorgingsruimtes, flessenruimtes, verzorgingsm...

BABY CLUB MED: AANGEPASTE ACTIVITEITEN VOOR KINDEREN VAN 4 T/M 23 MAANDEN

in een rustige en vertrouwde omgeving

Overdag vangen onze G.O® de allerkleinsten op in de Baby Club Med®, een ruimte speciaal ontworpen voor kinderen van 4 t/m 23 maanden. Wandelingen, aftelrijmpjes, leer- en doespelletjes, muziek... Alle activiteiten zijn aangepast aan de leeftijd van ieder kind, het seizoen en de omgeving van het Clubdorp. 's Middags kan uw baby in het gezelschap van de G.O® en de andere kinderen van de Baby Club® eten, of gezellig samen met u.

De Baby Club Med® is niet inbegrepen in de all-informule en wordt niet in alle Clubdorpen aangeboden.

BABY WELCOME

het geheim voor een ontspannen verblijf

De Club Med Baby Welcome® is beschikbaar in de Clubdorpen met een Baby Club Med®. Dankzij deze service vertrekt u met een gerust gemoed én lichte koffers op vakantie. Een babybedje, een babybadje, een flessenwarmer, een kinderwagen en alle andere benodigdheden zijn allemaal terug te vinden in uw kamer. In de gemeenschappelijke delen van de Clubdorpen kunt u 24 uur per dag gebruikmaken van de aangename, eigentijdse verzorgingsruimtes.

De Baby Welcome® is inbegrepen in de all-informule. U kunt deze service simpelweg aanvragen tijdens uw boeking.

MAALTIJDFORMULES NAAR KEUZE

want elke dag is anders

Onze 3 verschillende oplossingen maken het leven van kersverse ouders eenvoudiger. Naargelang uw dagindeling of het humeur van uw baby kunt u kiezen uit verschillende maaltijdformules.

De Baby-Corner: in de babyhoek in onze restaurants vindt u een gevarieerd buffet, een ruime keuze aan zoete en hartige potjes, een mixer, een flessenwarmer en een microgolfoven.

Het babyrestaurant: de kleinsten genieten hier van heerlijke, evenwichtige maaltijden op maat, hetzij in het kader van de Baby Club Med, hetzij in uw gezelschap.

De flessenruimte: Hier vindt u 24 uur per dag alles wat u nodig hebt om een maaltijd te bereiden: sterilisator, flessenwarmer, microgolfoven, mineraalwater, kommetjes...

VERTROUW UW BABY TOE AAN DE PYJAMAS CLUB®

en geniet van een rustige avond met z’n tweetjes

In de Clubdorpen met een Baby Club Med® kunt u uw baby tussen 19 en 23 uur toevertrouwen aan de goede zorgen van onze gespecialiseerde G.O® in de Pyjamas Club®. Aftelrijmpjes, verhaaltjes, rustgevende spelletjes... Uw kleine schat valt in alle zachtheid in slaap terwijl u met een gerust hart van uw avond geniet. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een persoonlijke oppas.

Deze service is niet inbegrepen in de all-informule.

Onze selectie