Waar te verblijven? Onze Resorts om de charmes van China te ontdekken...

All-inclusive vakantie in China: verborgen schatten en ontdekkingen

China heeft een indrukwekkend imperiaal verleden en een bijzondere geschiedenis. Ontdek het mysteries van dit fascinerende land tijdens uw all-inclusive vakantie in China.

Ontdek de volgende pareltjes in China:

Een vakantie in China, geïnspireerd door de mythische Chinese draken en tijgers

Tijdens uw all-inclusive verblijf in China ontdekt u als avontuurlijke ontdekkingsreiziger een land van mythen en legendes. In Guilin, langs de rivieren Li en Xiangsi die Club Med Guilin omringen, bewondert u de indrukwekkende "drakentanden"-vormige heuvels en rijstvelden in "drakenrug"-vorm. Als u een sportieve bui hebt, steek dan het platteland over richting de Birmese grens voor een hike in de Tiger Leaping Gorge, een kloof aan de Yangzi-rivier, in de regio Shangri-La.

ONTDEK DE MUST-SEES VOOR EEN FAMILIEVAKANTIE

Dompel uzelf onder in de keizerlijke geschiedenis

Buiten de uitzonderlijke landschappen onderscheidt China zich door een aantal beroemde meesterbouwwerken. Begin bij de Chinese Muur, een perfect model van architectuur geïntegreerd in het landschap. Het bijzondere bouwwerk strekt zich uit van oost naar west, tussen Shanhaiguan en Jiayuguan. Vervolg uw all-inclusive vakantie met een bezoek aan de Verboden Stad, even mysterieus als schitterend. Na het bewonderen van de aangelegde tuinen, betreedt u de omheining met zo'n 8.700 kamers om de artistieke en culturele schatten van de Chinese geschiedenis te ontdekken.

VERKEN CHINA EN DE RIJKE CULTUUR

Kies voor all-inclusive by Club Med en laat uw smaakpapillen reizen

Een veelal geliefde andere manier om een ​​land te ontdekken, is door de gastronomie. Geniet van gerechten met geweldige smaken: bezwijk voor de Kantonese keuken en de delicate smaken, van een kikkersoep tot geroosterde eend. Een welverdiende traktatie voor uw smaakpapillen!

GENIET VAN ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

Ook interessant voor u...