China

Een reis naar China is de gelegenheid om niet alleen een van de oudste beschavingen ter wereld te ontdekken, maar ook uiteenlopende landschappen:
turkooisblauw water en wit zand, voorouderlijke berg en weelderige natuur, rijstvelden en rivieren - China is een land met duizend facetten.
Kies uw verblijf afhankelijk van uw verlangens:
Sanya, Guilin, Yabuli of Dong'Ao Island. En trek erop uit om in China de Club Med-ervaring te beleven. In elk Club Med-dorp kunt u genieten van all-in verblijven en een servicekwaliteit van het topgamma, om van uw vakantie een onvergetelijk moment van luxe te maken.

Sanya

Club Med Sanya ligt op een eersteklas landgoed aan het strand. De uitzonderlijke locatie wordt omgeven door weelderige tuinen en biedt een rustig strand op slechts 3 minuten lopen van de oceaan. Het ontwerp is een eerbetoon aan de natuur en viert de ontmoeting tussen land en zee, in een atmosfeer die wordt overspoeld door de zon. Kleurrijk, tropisch en vol leven, Club Med Sanya belichaamt een leuke sfeer aan zee, chic en natuurlijk, gemakkelijk in de omgang en comfortabel; een spannende mix van Chinese cultuur en Franse levenskunst.

Club Med Sanya is volgens TripAdvisor één van 's werelds beste all-inclusive Resorts.

Sanya
Sanya
4 Drietanden

Beidahu

Club Med heeft zich gevestigd in een familieskigebied in het noordoosten van China, in een regio die bekend staat om het lange wintersneeuwseizoen. Het gloednieuwe Resort Beidahu belooft een unieke skivakantie in het hart van een bergreservaat aan de andere kant van de planeet. Een all-inclusive vakantie in China die traditie combineert met originaliteit, in een eigentijds Resort geïnspireerd door film en natuur.

Beidahu
Beidahu
4 Drietanden

Guilin

Een majestueuze en goed bewaarde omgeving: de rivier Li, terrasvormige rijstvelden, mysterieuze grotten en bergen. Resort Guilin is omgeven door een park met ongeveer 200 moderne beeldhouwerken van internationale kunstenaars.

Resort Guilin bestaat uit twee hotels met eigentijds design, met ruime kamers (30m2 tot 122 m2).

Activiteiten om te ontspannen, Spa*, tai chi, Art Studio... uw hart ophalen aan sensaties: vliegende trapeze, klimmen, grotten verkennen en boottochtjes op het meer.

Guilin
Guilin
4 Drietanden

Yabuli

Skiën in China? Bij Club Med is alles mogelijk! Yabuli is het topskiresort van China, gelegen in de provincie Heilongjiang. Voor een echt originele all-inclusive skivakantie heet Club Med u welkom in het prachtige Yabuli Resort, voor de geneugten van wintersport in combinatie met de kans om een totaal nieuwe wereld te ontdekken.

Yabuli
Yabuli
Winter
4 Drietanden