Waar te verblijven? Ons Club Med Resort om de charmes van Senegal te ontdekken

Cap Skirring

Club Med Cap Skirring, in het zuiden van Senegal, ligt tussen de oceaan en een weelderig kokosbos. De bungalows met rieten daken van het Resort vormen een tijdloze setting voor een all-inclusive, volledig ontspannende vakantie in Senegal. De typisch Afrikaanse sfeer langs een uitgestrekt zandstrand is een garantie voor een fantastische vakantie vol acviteiten, cultuur en herinneringen.

De Club Med-ervaring in Senegal: veel meer dan een standaard all-in vakantie

Ontdek het indrukwekkende Afrika tijdens uw vakantie in Senegal. Van Saint-Louis tot de Casamance, betreed dit land vol cultureel erfgoed en schitterende flora en fauna.

Te ontdekken in Senegal:

Een reis vol avonturen door het wilde Senegal

Senegal heeft een woest landschap. Stap aan boord van een prauw (kano) om vanaf het Resort Club Med Cap Skirring de delta van Saloum en het prachtige landschap te ontdekken. Het ecosysteem vol schelpen, mangroven en baobabs is geweldig voor een ontdekkingstocht in een authentieke, natuurlijke omgeving. In het uiterste noorden van Senegal bezoekt u het Nationaal Park Djoudj, het derde vogelpark ter wereld, waar meer dan 3 miljoen vogels leven. Vanaf hier bent u binnen drie uur bij de Lompoul-woestijn. Deze woestijn is nauwelijks 18 km² groot, maar biedt een indrukwekkend spektakel van duinen met een hoogte van 30 tot 50 meter. Vanaf de toppen heeft u een uniek uitzicht.

Ontdek Club Med Cap Skirring

Vissen op het ritme van het getij

Verlaat het geïsoleerde landschap tijdens uw vakantie naar Senegal en ontdek het erfgoed van de bewoners van het dorpje Dassilamé Sérère. Het dorpje ligt aan een mangrove en het vissen naar schelpdieren is nog steeds de belangrijkste activiteit. Want naast het rijke erfgoed, de kustlijn en de rivieren is Senegal een vissersland. In Guet Ndar, de visserswijk van Saint-Louis, vormen de opeengehoopte prauwen op de rivier een authentiek aanzicht tijdens uw all-inclusive vakantie naar Senegal.

Geniet na uw excursies van all-inclusive by Club Med

All-inclusive Senegal: een vakantie vol ontspanning en activiteit

De landschappen en tradities verwonderen u, maar bieden ook mogelijkheid tot ontspanning. De Senegalese stranden hebben rustig water en het grootste gedeelte van het jaar een aangename temperatuur. In Dakar vindt u in de baai van Ngor, tegenover de vissershutjes, een van de populairste surfplekken. Vlak bij het resort Club Med Cap Skirring kunt u uw activiteit kiezen afhankelijk van het weer: blijf met beide voeten op de grond en probeer de 9 holes van de Cap Skirring Golf, of richt uw blik op de oceaan, met grenzen tussen zoet water en zeewater, om te gaan sportvissen... misschien vangt u wel een barracuda!

Ontdek golf bij Club Med

Weerbericht in Senegal

Gemiddelde weersvoorspellingen in Senegal

Zomerseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

Mei

20°C

25°C

12u

10mm

Juni

23°C

28°C

11u

20mm

Juli

25°C

30°C

9u

50mm

Augustus

25°C

30°C

8u

150mm

September

25°C

30°C

9u

150mm

Oktober

25°C

30°C

10u

20mm

Winterseizoen

Minimale temperatuur

Maximale temperatuur

Zonneschijn

Neerslag

November

23°C

29°C

10u

10mm

December

20°C

27°C

10u

10mm

Januari

17°C

26°C

10u

10mm

Februari

16°C

26°C

10u

10mm

Maart

17°C

26°C

11u

10mm

April

18°C

24°C

12u

10mm

Ook interessant voor u...